Segítenétek nekem hajnövesztés témában? (tudásbázis kérdés)
Ricinus hajolaj nekem is és mellette Omega3,B-komplex és Multi vitamin...egészséges étkezés, fejbőr masszázs,koffein tartalmú sampon.
Csalános öblítés.
És nem szabad megfeledkezni a haj teljes hossz ápolásáról.
Én ionos hajszárítót,hajegyenesítót használok,de csak alacsony fokozatok mind a 2-t. Hajvégápolózok napi 2szer(Avonos hajvégápoéló), és hajmosás után argán olajat teszek a teljes hajhosszamra, plusz disznósörte hajkefe.
Szia!
Én is használtam ricinus olajat, nőtt is tőle rendesen. :)
Most éppen bhringraj olajat használok, tíz naponta egy centit nő.
A méz jó a hajra, főleg ha szőke, puha lesz tőle, de érdemes jó minőségű mézet használni, nem ilyen agyoncukrozottat. És nem is kell gyakran.
A ricinust, én inkább tojással ajánlanám, mert az tisztít és táplálja a hajat.
De a legjobb szerintem a kókuszolaj vagy az olíva. De inkább a kókusz. Ez az az olaj, ami a legjobban táplálja a hajat. És ricinussal együtt nagyon könnyű felkenni, valamit a hajszálak végét is összetapasztja, így nem annyira törik.
Én május óta nem voltam fodrásznál, és egy darab törésem sincs. :)
A rozmaring- és borsmenta olaj is jól dúsít, és segít a hajnövesztésben.
Nem reklám, de nyugodtan nézd meg a hajas naplóm, ott mindent részletesen leírtam.
Hettii és sánöfi naplója is tele van érdekességgel. :)
Én ricinust használtam, egy hónap alatt 7 cm-t nőtt. Van naplóm róla képekkel, olvasd el.
Ja azt elfelejtettem írni,ha rossz állapotú volt a hajad,egy ideig tényleg lassan fog nőni,ez is tapasztalat,anno én is károsodás miatt vágattam le teljesen rövidre....én bolond,az amúgy is hullámos hajamba dauert rakattam,a fodrászom azt mondta,ha nem vágjuk le teljesen megkopaszodhatok,annyira tönkrement:SSSS.Aztán hallgattam rá,levágtuk ,eleinte lassabban nőt,majd felgyorsult a folyamat,aztán már nem győztem visszavágatni,mert közben megszoktam a rövid frizut:))))
Ugyhogy lehet veled is így lesz,ez csak átmeneti állapot.....
Szia,én saját tapasztalat alapján azt tanácsolnám,a Revalidot hagyd.Nekem még mikor egész rövid hajam volt,kicsit hullott,fél évig szedtem,semmi hatás....a biovannén én is gondolkodok,h kipróbálom,de már eléggé szkeptikusan állok hozzá ehhez a témához,mindegyik drága és a revalid is csak kidobott pénz volt anno....bár gyógyszerészek azt mondják,mindenkinek más használ,de olyan is előfordulhat,hogy egyik sem,vagy évekig kell szedned ahhoz,hogy legyen hatása,sajnos eléggé lutri az egész:/
Most hogy félhosszú a hajam,féltem kissé,mert hosszabb haj,több kihullik és azért gondoltam a Biovannéra,de még megfontolom.....
További ajánlott fórumok:
- Ismertek -e valamilyen jó hajnövesztőszert?
- Akik nemrég kezdték a ricinusos hajnövesztést
- Van olyan, aki tud nekem kardiológia témában segíteni?
- Tud nekem valaki segíteni Államkincstáros témában?
- Szeretenék segítséget kérni angol cipőméretezés témában:o) Szóval ha nekem 39-es a lábam akkor ez az angol méretezés szerint mekkora?
- Rengeteget kell dolgozni az önbizalom témában nekem. Köszi...