Segítenétek megfogalmazni?(mit azt írom) (tudásbázis)
pedig ha van hely fel kéne vegyék,nálunk a sorrend így van
1:körzet szerinti gyerekek
2:nem körzeti,de nagyobb tesó odajár
3:nem körzeti,de nyújtott be kérelmet,és ha van még üres hely
:-))) hajrá ;-)
és minden jót az új suliban/bölcsiben/munkában :-)
A Tisztelt Hölgyem/ Uram jobb megszólítás, ha nem tudod milyen nemű az iskola vezetője!
Illetve a végére, amit nem írtak, és fontos.
Keltezés,
Az aláírás fölé egy tisztelettel szükséges azért.
Címzett:XXXXIskola Igazgatója Tátgy:Kérelem
cím Kérelmező :
Tisztelt Igazgató!
azzal a kéréssel fordulok Önhöz , hogy .......nevű(adatai: anyja neve,szül ideje,lakcíme)gyermekemet az ön által vezetett Intézménybe szeretném iratni .Kérem a felvételnél pozitív elbírálással vegye figyelembe : az iskolához közel van munkahelyem, kisebbik gyermekem is abba a körzetbe jár bölcsödébe és gyemekem elhelyezését , oda-vissza szállít,betegség esetén mielőbbi elhozatalát megoldani másképp nem tudom .
Remélem kérésemet kedvezően bírálja el és gyermekem felvételét az intézménybe támogatja .
A kedvező válasz reményében maradok tisztelettel:
Dátum: Aláírás:
Tisztelt...(Cím)!
Alulírott azzal a kéréssel fordulok Önhöz, hogy X.Y. nevü gyermekem felvételi kérelmét elbírálni szíveskedjék. Az indokaim, miszerint nem szeretnénk Y-t a lakóhelyünk körzetébe tartozó iskolába írati, az, hogy a kisebbik gyermekem a közeli bölcsödében kapott helyet, a munkahelyem szintén ezen az útvonalon fekszik és mind gazdasági, mint praktikussági szempontból az Önök iskoláját preferáljuk a körzeti iskolával szemben.
Kszönöttel:
X-né Y.Z
köszi:D
eddig talán nekem is megy
Tisztelt Cím!
...
További ajánlott fórumok:
- A megfogalmazás, érthetőség, egyszerűség
- Keresetlevelet szeretnék benyújtani a volt munkáltatóm ellen. Tud valaki segíteni, hogyan kell megfogalmazni? 112 ezer Ft-al tartozik.
- Lombikprogram miatt nyilatkozatot kell írni élettársi kapcsolatról. Tudnátok segíteni a megfogalmazásában?
- Nehezen tudom megfogalmazni, mi tart még életben. Nincs...
- Jól értem, szépen megfogalmazva csak szerető lehetnék?
- Ingatlan bérbeadásáról készült szerződés megfogalmazásában segítenétek?