Nehezen tudom megfogalmazni, mi tart még életben. Nincs... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Mi alapján mondod,hogy mindent láttál?
Hova utazál, mit olvastál, milyen programokon vettél részt?
Általában már az elején eltűnnek, vagy vallomás esetén ha valaki fórumot csinál belőle és rákérdez, akkor pont az anonim nem jelenik meg, hogy mondjon valami többet. Úgy meg nem lehet tanácsot adni, ha azt sem tudják a hozzászólók, hogy mihez. Egyébként sem hiszem, hogy aki ide beír egy vallomást, annak aznap lenne az első találkozása az oldallal.
Amúgy is szerintem ha valakinek komoly az ilyen jellegű vallomása, akkor jobb lenne, ha a lelkisegély vonalát hívná fel, ott nem érné negatívum, ha már az élete amúgy is negatív irányban van, meghallgatnák és talán elirányítanák a megoldás felé.
Nem nekem van szükségem tanácsra, hanem FI-nek. Kéretlenre sem;)
Most mondjam azt, hogy te még annyit sem érsz mint én?
Ha a családomnak, ismerőseimnek közted és köztem kellene választaniuk, nem te nyernél;)
Az, hogy szerinted én nem érek túl sokat, egy kicsit sem érdekel.
Ha depressziós lennél te vagy FI, akkor lehet, hogy nem lennétek ilyen rosszindulatúak. Ahelyett, hogy másokat akarnátok lehúzni magatokhoz, megpróbálhatnátok felemelkedni azokhoz, akik nem az önsajnálatban dagonyáznak.
Igen, igaz lehet, amit te írsz.
Ugyanakkor az ember attól lesz depressziós, és megy el a kedve a Hoxától, amit itt olvas. Minden harmadik fórumnak, vallomásnak ez a témája.
Lehetne egy olyan fórum, ami ilyen vagy ehhez hasonló témákat dolgoz fel, de ennyi negatívumre nincs szüksége senkinek.
ha kibeszéli...
De ezek a vallomások soha nem szólnak aztán erről. Hiába kérdezi meg az ember, hogy mi történt, általában eltűnik az illető, így viszont mi értelme, hogy lesz neki jobb, mitől fog így megkönnyebbülni?
Képzeld el ettöl lehet jobb lesz a fóruminditónak
Nem hallottál, tapasztál olyat hogy ha kibeszéli magát az ember másnak, megkönnyebbül?
Látom nem!
Lenne néhány tanácsom számodra , de annyit nem érsz
Indulj el világkörüli útra. Nagy dolgokat fogsz felfedzni.
Azért tudom, mert azt csináltam.
Hidd el, nem láttál még mindent, az élet szép oldalával valószínű nem találkoztál.
Milyenek a szüleid? Ők voltak veled gyerekként? Sosem öleltek magukhoz, az iskolába sem volt sikerélményed? A munkádban sem? Hobbid sincs ? Esetleg nem is dolgozol, pszichésen kezelnek?
Mesélj!
A semmiről nem tudunk beszélgetni és nincs mit meghallgatni rajta.
Nem érdekel, de az orrom alá toltad, mert nem hagytad ott a vallomások között, hanem hozzászóltál, hogy ott legyen mindenki listájában a vergődésed, így sajnos látom, mert nem vagyok vak, tudok olvasni.
tegnap is írtál egy ilyet.
Mit akarsz?
Segítséget? Együtt köpködést? Lehúzni mindenkit ebbe az állapotba?
Mi a célod?
Miért kellett még egy ilyet kitenned? Nem volt elég tegnap? Kevesen szóltak hozzá?
Egyértelmű, hogy te írtad azt is ki, mert a stílusod ugyan az.
Mi az értelme az ilyen vallomásnak?
Mit akarsz vele elérni?
Ettől jobb lesz?
Vagy egyszerűen le akarsz mindenkit húzni erre a szintre?
Azt tudom, hogy nem vagy kíváncsi arra, hogy bárki is próbáljon segíteni, de akkor miért itt írod ezt ki?
Nyiss egy naplót és írj oda, ne másokat terhelj ezzel...
További ajánlott fórumok:
- A megfogalmazás, érthetőség, egyszerűség
- Nehezen tudom megemészteni, hogy ezután már nem lehetek boldog.
- Keresetlevelet szeretnék benyújtani a volt munkáltatóm ellen. Tud valaki segíteni, hogyan kell megfogalmazni? 112 ezer Ft-al tartozik.
- 2 éves kislányomat napok óta nehezen tudom elaltatni, állandóan csak játszana. Ti, hogy csináljátok?
- 7 hós fiamat nagyon nehezen tudom elaltatni.....
- El akarok kezdeni egészségesen táplálkozni, de pici babám mellett nehezen tudom megoldani a főzőcskézést! Mit ajánlotok, hogy kezdjem?