Jól értem, szépen megfogalmazva csak szerető lehetnék? (beszélgetés)
Miért olyan hihetetlen, hogy valaki ilyen kapcsolatot szeretne? Hülyeség ilyent mondani neki, mert boldogan belemenne.
Amugy ez nem szeretősdi ez inkább amolyan barátság extrákkal.
Mi értelme van taktikázni?
Hol írt fi kapcsolatról?
Vagy lemaradtam, és megvolt az esküvő is?
Mondd meg neki, hogy gondolkodtál a dolgon és igaza van te sem akarsz összeköltözni senkivel sem, mert szabad akarsz maradni. Akkor és oda menni és azt csinálni amit akarsz. Meglásd hogy félre fog állni a szája. :)
Amúgy meg én tuti meg is sértődnék ha mindjárt így nyilatkozik egy pasi a kapcsolat elején anélkül hogy megismerne jobban.
Mint ahogy valószínű, hogy neked is vannak berögzült szokásaid, és nem biztos, hogy szívesen mondanál le egyikről-másikról. Korrekt.
Ha úgy érzed, próbáljátok meg, hogyan is működik, aztán majd látjátok beválik-e?
Nagyon diplomatikus megfogalmazás: nem akar senkivel összeköltözni... azért mégis tisztázni kellene, hogy miért nem akar?
Ha szoros barátság, szoros kötelék, de önálló életvitel, akkor még elfogadható, és nem tekinteném úgy, hogy a szeretője vagy.
De ha azért nem akar összeköltözni, mert jelenleg éppen a feleségével él együtt...?
Szóval bennem felmerülne egy miért, ami megérne egy beszélgetést.
Teljesen korrekt, őszinte mondatok.
Nincs velük semmi baj, örülj neki, hogy ilyen.
Nem érted jól :)
Szerető akkor lennél, ha felesége lenne, és Te mellette lennél.
Szerintem tiszteld, hogy elmondta őszintén, hogy mit akar, és nem hiteget, áltat hónapokig.
Vagy elfogadod, hogy a barátnője leszel, de nem fogtok együtt élni, vagy simán lelépteted, mert szoros, összeköltözős társat szeretnél. Minden képen a Te döntésed lesz.
További ajánlott fórumok:
- A megfogalmazás, érthetőség, egyszerűség
- Keresetlevelet szeretnék benyújtani a volt munkáltatóm ellen. Tud valaki segíteni, hogyan kell megfogalmazni? 112 ezer Ft-al tartozik.
- Lombikprogram miatt nyilatkozatot kell írni élettársi kapcsolatról. Tudnátok segíteni a megfogalmazásában?
- Nehezen tudom megfogalmazni, mi tart még életben. Nincs...
- Segítenétek megfogalmazni?(mit azt írom)
- Hogy lehetne burkoltan leírni, megfogalmazni valakinek, hogy szerelmes vagyok belé?