Hogy lehetne burkoltan leírni, megfogalmazni valakinek, hogy szerelmes vagyok belé? (beszélgetés)
Nincs szebb ajándék,
nekem nem kell már semmi,
csak veled szeretnék önmagam lenni.
Én nem mondanám meg kerek-perec. Könnyű préda lennél neki, pláne, ha ő nem érez így.
A férfiaknak kell a küzdelem, azt kell éreznie, hogy ő hódít meg téged.
Teremtsd meg annak a lehetőségét, hogy beszélgethessen veled, közös programra, randira hívhasson. Aztán már látni fogod, hogy alakulnak a dolgok.
Sohasem hiányoztál
Annyira nekem
Mint mielőtt
Megismertelek volna.
Szia!
Hát én lehet, hogy már öreg vagyok és maradi =P, és ha rám hallgatsz azt csinálsz, amit akarsz, =)de én nem rontanék "ajtóstul a házba." =)
Fontos kérdések:
Mennyi ideje ismeritek egymást?
Milyen jól ismered őt, mennyire bízhatsz benne?
Ha mindketten szimpatikusok vagytok egymásnak, illetve érzed rajta is, hogy esetleg hasonlóan érez mint te, akkor nehogy már te vezesd a buszt! =) Ha komolyan gondolod, és szeretnéd tudni hogy ő is, eszedbe ne jusson szerelmet vallani neki nyíltan, még burkoltan se!
Azzal abszolút szabad utat adsz neki, kijelented: könnyű préda vagy, utána viszont nem lehetsz biztos abban, hogy az ő érzései mennyire őszinték. Sőt, rosszabb esetben "megijed" és visszavonulót fúj! =S
Még ha meg is veszel érte, legyen benned tartás, és ne te fuss utána! Apró, finom kis női "trükkökkel" bolondítsd magadba, úgy, hogy az ő válasza, reakciói egyértelműek legyenek számodra! =) Teperjen érted!
Erre nincs szerintem konkrét "szabály" vagy módszer... mindenkinek a saját stílusa az, ami kialakítja a módszert... és ha ez bejön a pasinak, akkor "nyert ügye van." =)
De ez csak az én véleményem... =)
K:
Hogy lehetne burkoltan leírni, megfogalmazni valakinek, hogy szerelmes vagyok belé?
V:
Így: >>>(szerelmes vagyok beléd)
és
nem így: >>>szerelmes vagyok beléd
Kész.:)
Minek azt burkoltan elmondani?Ez a...el is mondom,meg nem is...?Ha meg célozgatni akarsz,azt minek ráönteni?Adagold...
Örülök, hogy örülsz! :)
Szívesen máskor is! :)
" Szia Géza!
Tudod, azt utóbbi időben nagyon jól esik Veled beszélgetni, együtt lógni és azt vettem észre, ha nem vagyunk együtt, akkor is meglepően sokat gondolok Rád.
Arra gondoltam, talán azért lehet ez, mert nem csak egy ismerős látok Benned?
Ha ez Veled történne, Te mit gondolnál erről? "
Passz!
Ezt elmondani körülírva!????
De miért lenne kellemetlen ezek után?
Uralkodsz az érzéseiden, és kész!
Csak higgadtan!
Hű, köszönöm szépen, hogy ilyen rövid idő alatt már ennyi válasz érkezett! :-)
Igazából azért nem szeretnék kerek perec megmondani mindent, mert lehet (sőt biztos), hogy az a továbbiakban mindkettőnknek kellemetlen lenne, és lehet, hogy ez rontana el mindent. Inkább csak utalni szeretnék rá, hogy mégis sejtsen valamit, de ne tudja biztosan (tudom, bonyolult eset vagyok :D).
De mégis hogy írjam le neki?
Miért kell burkoltan?
Miért nem lehet valamit csak úgy elmondani, ahogy van?
Miért akarod elmondani Neki?
Kölcsönös hogy kedvelitek egymást?
Hány éves vagy? :)
További ajánlott fórumok:
- A leander szerelmesei - minden, ami leander
- A férjem szerelmes...másba
- Ha valakibe nagyon szerelmes vagy de már vége túl lehet lenni rajta?
- Segítség! Szerelmes vagyok!
- Halálosan szerelmes vagy a párodba, de megjelenik egy régi srác, aki felkavar és vágysz utána. Mit tennétek?
- Jól értem, szépen megfogalmazva csak szerető lehetnék?