Segítenétek? Hogy kell a teszveszen licitet zárni? (tudásbázis)
Sziasztok.Hát adtam már el egy két dolgot,eddig nagyon meg vannak elégedve velem.És tényleg minden oké,nagyon rendes vevőim vannak.
Viszont most egy tök jó pulcsit én hülye feltettem 1 forintosra,és hát annyiért is kelt el.Ráadásul Csabai a csaj aki megnyerte.Hát ezt az egyet most bebuktam.De a többi egész jól megy,bár nagyon változó,hogy kit mi érdekel:)
Igen annyi a kikiáltási ára.
Én nem teszek fel semmit 1 ft-ért, hiába nincs jutalék a hirdetésre, de ha csak 1 ft-ért viszik el, akkor még a csomagolási költséget sem fedezni.
Lányok még egy kérdésem lenne.Próbáltam utána nézni,de nem találom.
Ha egy forintos aukcióra teszek fel valamit,annak van külön eladási módja,vagy egyszerüen a kikiáltási ár 1 ft és kész?
Az eladott termék után százalékosan kell fizetni?Hány százalékát?
Bocs,lehet,hogy buta kérdések:))
Sziasztok.Na több terméket is eladtam:))
Hogy kell majd fizetnem a teszvesznek,pontosabban mennyit kell?Azt tudom,hogy termékenként látom,hogy 5 ill. 10 forint.
Majd ez adódik össze és ez után?És minden termék után,vagy csak amit eladtam az után?
Húú remélem érthetően kérdeztem:))
Nálunk az evések estek eleinte egy időbe, így ha egyedül voltam itthon akkor elég macera volt. Na meg amikor elkeztünk bilizni. Akkor jutott eszébe pisilni mikor épp szoptattam.
Most meg a játékok iránti irigységtől tudok falnak menni.
Veszem észre:))
Megértem,hogy félnek az emberek attól,ha nincs véleményezve valaki,nekem csak vételről van pozitív véleményezésem.De ez is kevés,úgy látom...
Közben megnéztem az adatlapodat, és nálatok is hamar jött a kistesó.
De nem baj, csak nagyon nehéz. Ez tapasztalat.
A felhasználóneve:Koboldmaki
A kép A2-es méretű, és 10000 ft volt, +postaköltség.
Ez tök jó:))
Egyébként én a babaszobán adtam el sok babás holmit.Lehet,hogy megérte volna előbb kezdeni a teszveszen.....
Igen sok mindnet, többnyire gyerekruhákat, és most adom el a kismama ruhákat, és a kezdő baba kellékeket.
De rákaptam a vásárlásra, mert nagyon sok árus is van fent, és új dolgokat olcsóbban tudsz megvenni.
További ajánlott fórumok:
- A teszveszen vett telefonomat még nem kaptam meg, szerintetek átvertek?
- Ha aukciós oldalon megnyertem egy licitet, akkor nekem kell rá írnom az eladóra a részletek miatt vagy várjam meg míg ő ír?
- Hogy tudok TeszVeszen licitet törölni?
- Tudna nekem segíteni valaki, a teszveszen kellene sablont létrehoznom, de nem megy?
- Hogyan kell licitet törölni a teszveszen?
- Mi kell ahhoz, hogy vásárolni tudjak a teszveszen?