Tudna nekem segíteni valaki, a teszveszen kellene sablont létrehoznom, de nem megy? (tudásbázis)
Kicsit utánanéztem. Megoldható szerintem úgy is, hogy egy html-szerkesztő program grafikus felületén megszerkeszted a sablont (a teszveszt az nvu-t ajánlja, én is használtam, ez elég egyszerű) és utána beilleszted a html kódot. Lehet hogy majd én is kipróbálom :).
Az nvu-t letöltheted ingyenesen a neten.
Én nem akarlak megbántani, de én nem szeretem azokat az eladókat, akik a külcsinnyel próbálják eladni áruikat.
Én is eladok a teszvesze. CSak a betű színén szoktam változtatni, és így is eladtam rövid időn belül mindnet amit felraktam.
Csak abba gondolj bel, ha te is mész vásárolni, nem biztos hogy a csicsamicsa csomagulásut veszed meg.
Ehhez HTMLes tudás kell, amit itt elég nehéz elmagyarázni de ha ismered ezt a leírónyelvet, akkor könnyű dolgod lesz.
Van egy ilyen szöveg a sablon választásnál, hogy: "Ha rendelkezel HTML-ismeretekkel, kialakíthatod a számodra legmegfelelőbb sablont" Erre kattints rá, és ott szerkesztheted kedved szerint :).
További ajánlott fórumok:
- Valaki tudna segíteni? Német nyelv és dass-os mondatokat kellene kiegésziteni, egyszerű mondatok kellenének.
- Valaki tudna nekem segíteni? azt kellene lefordítani, hogy:
- Egy fiú neves pár soros vers kellene nekem ami kapcsolódik az olvasáshoz. Tudnátok segíteni?
- Egy idézetet kellene angolra lefordítanom.Tudna valaki segíteni?
- Mondat elemzésben tudna valaki segíteni? + ágrajz kellene hozzá!
- Valaki tudna nekem ebben segíteni, hogy hogyan kell létrehozni jelszóval védett mappát, fiókot?