Schüssler-féle sók és krémek. Ismeri ill. használja őket valaki? Segítségre lenne szükségem. (beszélgetés)
Szia!
Köszönöm a válaszodat!
Én is a terhességem alatt szedtem egyet vaspótlásra. A közelünkben csak "sima" gyógyszertár van sajnos. Ott nem igen tudnak segíteni, csak megrendelik, amit kérek. A neten lehet róla olvasni, csak eltérően írják le az a bajom.
Szia. Én első terhességem alatt szedtem vizesedésre két fajtát. Most nem vagyok otthon ezért meg nem tudnám mondani melyiket. :-)
Én homeopátiás gyógyszertárban kaptam róla információs füzetet, illetve felvilágosítást a gyógyszerésztől. Persze a neten is van infó róluk.
Sziasztok!
Én már próbáltam belőlük párat. Olvasgatta a neten róluk, össze szerettem volna szedni őket, hogy mindig kéznél legyenek. Csak az a baj, hogy az egyes oldalakon eltérően írnak róluk. Az adott sóról,krémről nem ugyan azokat írják. Tudnátok nekem segíteni, hogy hol lehetne a leírásukat megtalálni normálisan? Vagy valami jó könyvet ajánlani, amibe tényleg össze vannak szedve rendesen? Előre is köszönöm!
Üdv: Heni
További ajánlott fórumok:
- Samsung s5230 - Segítségre volna szükségem!
- Matematikai feladatokban lenne szükségem segítségre!
- Számítógépes zsenik ide! Egy kis segítségre lenne szükségem!
- Gyakorlott LH tesztelők! Egy kis segítségre lenne szükségem.
- Bulimiás vagyok, segítségre lenne szükségem. Tudna valaki valamilyen helyet/orvost ajánlani, ami tényleg segít?
- Számítógép segítségre lenne szükségem!Xp operációs rendszerem van.