Sárgatest-elégtelenség miatt Closti (beszélgetés)
Sziasztok!
Van itt még valaki?
miért nem semmi?
a baba-project alatt sztem teljesen normális dolog volt ezeket is megbeszélni a nőgyógyásszal.
sőt! szinte minden esetben az volt az első kérdése, hogy minden OK-e a szexszel?
igen? doki mondta? ez nem semmi :))
nem is tudtam!
youllcsiiii hm :D tudja mi a jó _:DDD
attól tényleg reped?
utóbbi 3 alkalom után görcsöltem rendesen :D
youlcsi a szexre gondolt.
a dokim mindig azt mondta, hogy jobb a repesztő szurinál 2-3 orgazmus... hatás ugyanaz... és még jó is :D
jaaa, attó repped? :DD:D:DD
azt hittem, szurira gondolsz, az nem volt
youlcsi, mármint ?:)
Apával? igen :D
hűha!
remélem, hétfőn repesztettétek ;D
bocs, hogy javítalak... de a PCO éppen pont egyenlő a policisztás petefészekkel... mert a PCO az egy tünet, egy vmilyen betegségnek tünete.
a PCOS valóban nem egyenlő a cisztákkal, nem is feltétele, hogy legyen...
szóval itt ugyan nem téma, de a PCO és a PCOS nem összekeverendő, két külön dolog...
szia!
nekem meg lett egy 23mmes tüszőm :) spontán
kb vasáranpra nem vártam, azóta se semmi, és hétfői uhn 23mm tüsző, 14mm mnyh :D
mégegyszer bcicus, köszi, hogy óvni akarsz, de bízom a dokinőben mert nincs más esély, ha a saját orvosodban nem bízol, akkor tökmindegy...
bízom bennük, gondosak, nem csalódtam sosem, és figyelnek végig uh-n.
és kb biztos vagyok benne, hogy segíteni fog!
nem igaz, nem minden pcos ir :) nézz utána a neten.
a 3 tünet közül 2 kell meglegyen.
na nyugi már, 10x leírtam, hogy a hormonok alapján és más vizsgálatok szerint is tuti nincs pcos, és már mindenki clostit mondta, doki, akit kérdeztem, bízom a dokinőmben, nagyon gondos, rákérdeztem direkt, hogy pcos-e, nem!!!
ennyi :)
nem kell az ördögöt a falra festeni, 2 naponta lesz uh, ha mégis bármi gond van, azonnal látják.
egyetemi klinikán nem hinném, hogy felelőtlenkednek.
Ezt nem én mondom, hanem hozzáértő doki. A másik fórumon is van olyan lány, pontosabban volt, most valami fórumos veszekedés miatt nincs ott. Akinek a vérvétel nem mutatott ir-t És kellett neki a gyogyű és nagyon keményen a diéta. Te szerencsés vagy de ez nagyon ritka.
De nekem mindegy. Én leírtam amit gondolok, gondolom azért van a fórumon és mindenki természetesen azt csinál amit szeretne énc sak próbálok segíteni.
Bcicus!
nincs IR-em!!! hidd már el! hiszen nekem csinálták a terhelést... én láttam az eredményt. mégis kaptam metet, de éppen ezért sz@rt sem ért! nem volt mire hatnia. így maradtam ciklus nélkül egészen a clostiig. első körben még attól sem volt vérzésem... aztán egy tankönyvi ciklus... holnap meg már a 2. vérvételre megyek a szérum integrálthoz...
ezt is kétlem!!!!
nincs IR em, nézték, terhelve volt, ok lett!!!mégis apró cisztáim voltak
havonta rendesen mensizek...
Pcosnél mindenki ir, csak van akinek nagyon enyhe és egy nem erre spcializálodott doki nem veszi észre, a másik fórumo pcos topikjába volt erre jó pár példa. Ir-hez nem feltétlenül van pcos, de pcos-hez mindig van ir.
Ezt nem én mondom. Nem diagnosztizálok, de nagyon nagy a valszínűsége, és ha ilyen uh képett kapott, tuti el kéne menni egy endo dokihoz, kivizsgáltatni magát, rendesen.
Én megszenvedtem azt mire ezekre rájöttem. 3 évembe és 3 sikertelen lombikomba került, mire úgydöntöttem elhiszem amit a neten írtak pcosok és kiderült, hogy ir-em van. Október vége óta kezelnek és februára óta stabil ciklusom van gyönyöű pékkel, 60-as progi szinttel. Úgyhogy elötte szinte soha nem jüött meg max norcoluttal. Volt, hogy 1,5 év alatt csak akkor jött meg 3szor mikor norcolutot kaptam.
További ajánlott fórumok:
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Teherbeesés Clostibegyttel
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Átjárható petevezeték, van pé csak épp kevés a sárgatest és nem jön meg. Duphastont kaptam. Ez segit, hogy rendbe jöjjek?
- Ha a sárgatesthormon nem jól működik, kezelhető, teherbe lehet esni valamilyen módon?