Sárgarépapuding recept
A Sárgarépapuding hozzávalói:20 dkg reszelt sárgarépa
3 tojás
5 dkg vaj
1 citrom reszelt héja és leve
15 dkg őrölt mandula
polisweet édesítőszer
A Sárgarépapuding elkészítési módja:
A 3 tojássárgáját 5 dkg vajjal habosra keverjük.Hozzátesszük a citromhéját és levét.A sárgarépát elkeverjük a mandulával és a tojásos vajhoz keverjük.Ízlés szerint édesítjük majd a tojások keményre vert habját is a masszához adjuk. kivajazott lisztezett tűzállótálba öntjük és gőzben 45 percig sütjük.Tejszínhabbal tálaljuk.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2012. febr. 20. 23:11
A sárgarépapuding elkészítési módja és hozzávalói.