Káposztás libafarhát recept
A Káposztás libafarhát hozzávalói:1 libfarahát
1 vöröshagyma
25 dkg tarhonya
60 dkg savanyú káposzta
1 gerezd fokhagyma
só
törött bors
2 evőkanál olaj
A Káposztás libafarhát elkészítési módja:
A libafarhátat feldaraboljuk,és az apróra vágott hagymával egy kanál olajon kevés vizet öntögetve alá,fedő alatt pároljuk.Sóval ,borssal és tört fokhagymával ízesítjük.Közben elkészítjük a tarhonyát.Ha a libafarhát félig megpuhult hozzáadjuk a káposztát felöntjük vízzel és lassú tűzön addig pároljuk fedő alatt amíg a káposzta megpuhul. Tálaláskor mellé adjuk a tarhonyát.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2012. febr. 17. 20:56
A káposztás libafarhát elkészítési módja és hozzávalói.