Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Sajttal és sonkával pirított sertéskaraj recept

Sajttal és sonkával pirított sertéskaraj recept

A Sajttal és sonkával pirított sertéskaraj hozzávalói:
4 szelet sertéskaraj
8 szelet gépsonka
10 dkg trappista
4 db mackósajt
30 dkg burgonya
1 fej hagyma
3 ek olívaolaj
bazsalikom
kakukkfű
só, bors


A Sajttal és sonkával pirított sertéskaraj elkészítési módja:
A sertéskarajt kiklopfoljuk, sóval, borssal, bazsalikommal ízesítjük. A sajtot felszeleteljük, és a húsra terítjük, tetejére 1-2 szelet sonkát fektetünk, majd megszórjuk kakukkfűvel és forró olajon megsütjük. A burgonyát megfőzzük, megtisztítjuk és feldaraboljuk. A hagymát cikkekre vágjuk, olajon megfuttatjuk, hozzáadjuk a főtt burgonyát, és a kocka sajtot, ízesítjük sóval, borssal kakukkfűvel, majd összepirítjuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A sajttal és sonkával pirított sertéskaraj elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook