Sajtos virsli recept



virsli
sajt /Trappista/
lehet szalonna, de én nem szoktam
Mindenféle zöldséget lehet hozzá köretnek, de magában is elég.
A Sajtos virsli elkészítési módja:
A virslikről lehúzzuk a bőrt, ha műbőrös.hosszában felvágjuk, de az alja maradjon zárt.Ebbe a hosszú résbe szeljünk sajtdarabokat és tuszkoljuk bele őket.aki akar hozzá szalonnát az a virsliikét végére tekerjen 2 vékony szeletet.Tegyük a virsliket a tepsibe, nem kell alá zsiradék.süssük meg forró sütőben, míg a sajt megpirul.
Nagyon finom és egyszerű, gyors étel.süthetünk mellette roston zöldségeket is és azokkal tálalhatjuk.Például répát cukkinit, padlizsánt, vagy bármit.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: 38c2e3aecc, 2010. jan. 30. 21:06
A sajtos virsli elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.