Ananászos csirkemell-bolondon recept
Az Ananászos csirkemell-bolondon hozzávalói:csirkemell
ananász
só
bors
Teryaki szósz
gyömbér
citromfü
fahéj (nem kötelezö)
törött paprika
Godua/Maasdammer/Trappista sajt (szeletelt a legjobb-nincs vele munka)
Az Ananászos csirkemell-bolondon elkészítési módja:
A csirkemellet megmossuk, sótval, borssal, gyömbérrel, citromfüvel, törött csípöspaprikával megszórjuk, meglocsoljuk Teryaki szósszal és hagyjuk pár órát (akár egy éjszakát) hayjuk...lassú tüzön kisütjük, majd ananászt rakunk rá és egy-egy szelet sajtot. Berakjuk elömelegített sütöbe, 200 fokon addig sütjük, amíg nem kezd el pirulni a sajt.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: 7c1de072c3, 2010. jan. 24. 18:42
Az ananászos csirkemell-bolondon elkészítési módja és hozzávalói.