Sajtos csirkecomb recept




3 felső csirkecomb
3 alsó csirkecomb
1 kis dobozos light tejföl
1 tojás sárgája
15 dkg sovány sajt
Fűszerek: só, bors, delikát/vegeta, majoranna
A Sajtos csirkecomb elkészítési módja:
A csirke combokat jól besózom, majd a hűtőben pihentetem egy órát. Tepsibe teszem fűszerezem és fólia alatt puhára párolom. Én nem teszek alá csak vízet!! Ha megpuhult leveszem róla a fóliát és kicsit hagyom hogy megpiruljon. Addig a tejfölt össze keverem egy tojás sárgájával, meg egy teáskanál delikáttal/vegetával. Ezt ráöntöm a husira, mikor rápirult akkor jöhet a sajt...ezt is rápiritom :-)
Köretkén barnarízst tudom ajánlani..vagy csak savanyúségot, nagyon finom és laktató!
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Nikó81, 2009. máj. 5. 09:38
A sajtos csirkecomb elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.