Saját kreálmány recept




Pulykamell vagy csirkemell
Húslevesben kifőtt zöldségek
Egy ek joghurt
1 kk mustár
A Saját kreálmány elkészítési módja:
A húst befűszereztem (só, bors, fokhagyma)hirtelen, olaj nélkül kisütöttem. Ilyenkor olyan száraz, kicsit fűrészpor ízű hús lesz. Ezért kitaláltam hozzá egy mártást: a húslevesben főtt zöldségeket (zeller, karalábé, káposzta, répa, fehérrépa) összeturmixoltam ajoghurttal és a mustárral. Ebben márogattam a húst.
Kicsit feldobja az amúgy száraz, kicst egyízű húst.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Loni, 2007. máj. 31. 12:33
A saját kreálmány elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.