Rutin vizsga (beszélgetés)
Hali!
Köszike, de már van másik oktatóm:)
Szia ! Nekem nagyon jó oktatóm van és ha kell heti 3 alkalom is mehetek. Nyugodt és nem kiabál ha valamit elrontok. Az egész időt vezetéssel töltöm és nem az a célja, hogy pót órákat vegyek tőle.
Egész idő alatt magyaráz, hogy mire kell figylenem és addig gyakoroljuk amig jól nem megy.
Szóval, van ilyen oktató.
Szia szia!:)
Voltam hétfőn vezetni...és elbeszélgettem az oktatóval. Azt mondta dec. 18 az utolsó vizsganap, utána már csak január 10.-től. Közöltem vele, hogy akkor csinálja ugy, hogy 16-17-18.-a körül vizsgázzak. És heti 2 nap akakrok vezetni, nem egy. Ekkor megkérdezte, hogy de ezt mégis hogy gondoltam? Le akarom fizetni az vizsgabiztost? Mert hogy erre 20 óra nem lesz elég. Mondtam neki, hogy á-á. Én a tandíjon felül senkinek semmit nem fogok fizetni. És ugy láttam, leesett neki. Ez öcsém azt hitte amugy, hogy majd januárban fogok menni vizsgázni. Mert mondtam neki, hogy nem akarok 1 hónapot kihagyni, akkor még kari előtt le akarom tudni. Azt mondta nem fogok kihagyni, addig is majd vezetünk attól függetlenül, hogy nem vizsgázok le decemberben. Ja hogyne, addig simán meglesz a 20 órám, és dec. és január között ez plusz órákat akart velem vetetni. Hát a pont pont pont-okat... neki:) Erre mondtam, hogy legyen 20 óra, és kész. Végül óra végén mondta ő is, hogy na jó, elég lesz a 20 óra és akkor megcsináljuk majd a vizsgát. Nah ennyit erről:)
Szia Elvira!
Történt már valami? Mi a helyzet?
Szia! Gratulálok!
Jól értem, hogy ez a pasi azért szedett be pénzt a többiektől hogy sikerüljön a vizsga? Hát ez gáz. Nekem nagyon jó oktatóm volt, az egyik legjobb, ha nem a legjobb autósiskolából. Vettem pótórákat a forgalomban, de én akartam, ő nem erőltette, már előbb is küldött volna vizsgára. Ha gondolod írj privát üzit, és leírom ki volt az. Most elvileg ha sulit váltasz, nem vész el az a vizsgád amit idáig megcsináltál, folytathatod máshol is. Ja egyébként pesten vezetsz?
Óh köszönöm:)
Jaja mondtam ma az oktatónak, hogy karira jólanne már a jogsi, ha meglenne, meg nem heti 1 alkalom. És nem nagyon akart belemenni:S Más oktató is ilyen Petsen vagy csak ez?? Nem értem én ezt a logikát.
Nah sikerült:D
Megmagyarázta, miért nem minden óra után írom alá, de ez kissé homályos volt, vagyis semmit nem értettem belőle:D De tuti ez is volt a célja...:S De ma aláírtam, és természetesen 9 óra volt beleírva 15 helyett. 3-an vizsgáztunk ma. Egyik emberke 1 plusz órát sem vett, másik emberke 4 plusz órát. Mindekettőtől beszedett 1-1 tízest, mondván, hogy tuti meglegyen....én meg csak ott lestem, mert nem tudtam most mivan, mivel nekem ezt hálistennek előzőleg nem hozta fel. De a pótórákkal együtt ugyis kifizettem azt, amit a többiek ma:S
Mikor végeztünk, akkor közöltem vele, hogy ez nekem nem nagyon tetszik, hogy hetente 1x vezetek, és szeretnék legalább 2x, hogy karácsonyra le legyen már tudva. És természetesen 20 órában. Persze nem tetszett neki, már húzogatta a száját:S Nem tudom most így mit csináljak. Egyáltalán nem garantállt, hogy ha kérek másik oktatót, akkor az nem így fog viselkedni:( Így vagy ugy, de beszedik ugyis a pénzt...
Nah hali:)
Háááát ettől a palitól az agybajt kapom el:D Már 3 órával ezelőtt kérleltem, hogy mutogassa meg nekem ezeket a dolgokat, hogy pl fékfolyadék utántés, meg hűtővíz dobozkája...meg stb:D És mindig mondta, hogy majd majd....erre ma kiböki, hogy akkor holnap vizsga előtt 1,5 órával találkozunk, ami megint 1 óra, és akkor már rögtön 6 plusz órám van, 5 helyett:@ Nem mondtam neki semmit, szépen mosolyogva kifizettem, majd közöltem vele, hogy ezek után már nagyon remélem, hogy nem lesz gond vizsgán. Mire ő közölte, hogy minden rendben lesz, tudja. Hát örülök neki....
Meg rákérdeztem a kartonomra, mire rávágta, hogy ne aggódjak, nála van, megvan, holnap reggel fogom aláírni.
Amugy meg mivel én még tanulok, szüleim fizetik ezt az egészet. Már nekik is előadtam a storyt...aztán mondták, hogy nekik is pont ez volt, ne balhézzak, ők kifizetik és maradjak szépen nyugodtan:S...
Nem:D
Holnap még megyek órára, és pénteken reggel vizsgázok:)
Szia!
Holnap megyek még, majd akkor kérdek rá:)
Szia!
Mi a helyzet? Beszéltél már az oktatóddal?
Oké, köszönöm a segítségeteket. Csötörtökön rákérdek az oktatónál a kartonra, pénteken pedig vizsga után mindenképp irány az autós suli.
De remélem minden jol fog alakulni. Köszi még1x nektek.