Főoldal » Receptek » Italok, koktélok receptjei » Rumtopf (agglegénykompót) recept

Rumtopf (agglegénykompót) recept

A Rumtopf (agglegénykompót) hozzávalói:
Gyümölcsök, ahogy az év folyamán érnek,
cukor,
rum.


A Rumtopf (agglegénykompót) elkészítési módja:
Veszek egy nagy befőttesüveget (3-5 liter), vagy akinek van erre a célra gyártott mázas cserép RUMTOPF-ja. Beleteszem a megmosott epret, rászórok pár kanál cukrot, majd ráöntök 2 deci rumot, cseresznye, cukor, rum, meggy, cukor, rum,lemegy a nyár, az ősz minden gyümölcsével, cukor, rum, szőlőszemek, cukor rum és kész. Most egy megmosott citrom felkarikázva és türelmesen várni legalább karácsonyig. A leve és a gyümölcse egyaránt felséges pohárkrémre, pudingra, fagyira, vagy csak úgy. A leve a legfinomabb likőr.


Kategória: Italok, koktélok receptjei


A rumtopf (agglegénykompót) elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook