Főoldal » Receptek » Karácsonyi receptek » Rozmaringos birsalmapuncs recept

Rozmaringos birsalmapuncs recept

A Rozmaringos birsalmapuncs hozzávalói:
4 kemény birsalma
7 dl almalé
7 dl vörösbor
12 dkg barnacukor
2 ág rozmaring
1 narancs reszelt héja
1 rúd vanília


A Rozmaringos birsalmapuncs elkészítési módja:
Az almalét a borral, a cukorral, a vaníliarúd kikapart belsejével és a rozmaringággal felforraljuk, a meghámozott és felkockázott birsalmát belefőzzük úgy, hogy maradjon kissé roppanós a végén. Hozzáadjuk a narancshéjat. Darabosan is hagyhatjuk, de Össze is turmixolhatjuk. Forrón kínáljuk.


Kategória: Karácsonyi receptek


A rozmaringos birsalmapuncs elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook