Rozi tiramisuja recept


6 tojás
1 habfixáló
2x3 ek porcukor
50 dkg mascarpone
2 cs babapiskóta (nem cukrozott)
3 dl kávé
3 dl tej
natúr kakaópor a szóráshoz
fél cs rum aroma, avagy sütőrum
A Rozi tiramisuja elkészítési módja:
6 tojást szétválasztunk és 3-3 evőkanál porcukorral külön-külön felverjük. A sárgájához adunk 50 dkg Mascarpone sajtot, robotgéppel ezt is jól összedolgozzuk, majd a cukros fehérje habot is bele dolgozzuk. A babapiskótát rumos, kávés tejbe mártjuk és rétegezzük a krémmel. Tetejét megszórjuk natúr kakaóval. Egy éjszakát jó ha áll a hűtőben, így a piskóta is megpuhul.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: _kleo_, 2010. ápr. 24. 11:54
A rozi tiramisuja elkészítési módja és hozzávalói.