Rövid vagy hosszú haj? (beszélgetés)
Volt hosszú hajam,majd long bob.
Most kifejezetten Monroe -s kértem a fodrásztól.
Jól áll ,egyedi .Nem sokan mászkálnak ilyen frizurával.
A férfiborosta kúlön téma :)
Szép, ha dús, gondozott.
De ha ősz, helyenként hiányosan kopott, vagy csak azért viselik, mert lusták borotválkozni, hááát... híres emberek között is van, aki inkább hanyagolhatná.
Nem is teszem, csak látom és nem tetszik. Férfi borosta egy nő fején. Ezt az érzést kelti bennem.
Kolléganőmnek is van. A csodaszép haját nyírta le.
‘93-ban az USA-ban láttam lányokon ilyet először. Akkor is rondának láttam. Ez nem változott.
Nem azonosulás, hanem vélemény. Ami tudom, olyan mint a segglyuk… de most mégis rákérdeztek.
Mindenkin az jön be, ami illik hozzá. Nem a hossza a lényeg, hanem az összkép.
Magamon a minimum hátközépig érő hajra szavazok. Vékony hajam van, és hiába mondják, hogy ezt a hajtípust nem szabad megnöveszteni, én csak így tudok vele bármit kezdeni. Volt már vállig érő hajam, de akkor sem volt semmilyen tartása. Úgy is csak lapult. A hosszú hajból legalább különböző alkotásokat bírok kihozni. Legtöbbször csinálok egy szép fonatot, vagy amennyiben az időm engedi, akkor besütöm.
Szerintem is attól függ, hogy a viselőjének mi áll jól.
Nekem legtöbbször rövid hajam van, de nem felnyírt és nem pixi. Nőiesebb, ha azért van hossza a hajnak. Régen nem állt rosszul a hosszabb haj, de a korom előrehaladtával, egyre inkább öregít, így marad a rövid.
De ismerek sok olyan nőt, akinek viszont nem áll jól a rövid haj, akár hány éves is, így nekik inkább a hosszabb haj a jobb.
A bob frizurát kifejezetten utálom bárkin, de már max. eddig terjed a fodrászok tudása.
Mindenkinek meg kell találnia azt a frizurát, ami a legjobb az arcához és nem mások véleményével kell foglalkozni.
Long bob és az attól hosszabbak.
Anyám folyton rám akarja erőltetni a rövidet, szerintem azt viseljék csak a férfiak.
Ami nagyon nem tetszik, az a női fejen a borotvált haj. Oldalt, hátul, mind taszító, mindegy milyen a frizura többi része. 🤮
Ahogy gondolod, nem akarlak befolyásolni.
(Csak azért szóltam hozzá, mert a frizurámat, mert hosszú hajat viselek, meg kellett védenem, s ez anélkül nem ment volna. Mellesleg: legalább 5 módját ismerem annak, hogy hogy kell lófarokba körni a hosszú hajat, hogy ne legyünk "szopottgombócok".)
Még véletlenül se szeretnék botrányt csapni a hosszú haj érdekében, de...
...De az durva általánosítás, hogy "szopottgombóc" valaki, ha hosszú a haja.
Ez nem a hosszúságon múlik, hanem a viselője igényességén.
Ami jól áll, ami illik az egyéniséghez.
Nincs erre szabály.
Így igaz.
Az is számít, mit tudnak készíteni belőle.
Èn az arany közèputat választottam,de ehhez olyan szemèlyisègnek is ès bátornak is kell lenni.
Ha leengedem csak az látod,hogy hát közepéig èr. Hosszú.
Ha felkötöm akkor látszik hogy magasan fel van nyìrva,kopasz. 😉
További ajánlott fórumok:
- Rövid vagy hosszú?
- Szerintetek rövid vagy hosszú hajjal jobb?
- Hosszú haj vagy divatos rövid? Akik mertek változtatni...
- Menstruációs problémás:rövid vagy hosszú ciklusok, kimaradások, rendszertelen, erős vagy gyenge vérzés hirtelen én ennek lehetséges okai?!
- Hosszú vagy rövid szerelmeskedés?
- Ez rövid vagy félhosszú haj?