Szerintetek rövid vagy hosszú hajjal jobb? (beszélgetős fórum)
Ki mit szeret.
Ha egy nőt csakis a haja ékesít, akkor megette a fene.
Nincs az a férfiember, akiért változtatnék a hajamon(jelenleg rövid, de néha kicsit hosszabb).
Ha annyira szereti a hosszú hajat, akkor növessze meg ő. Mossa, ápolgassa, fésülgesse ő.
Én sem szólok bele, hogyan viseli az arcszőrzetét. Az ő szőre.
A rövid hajat is folyton igazítgatni kell, nekem mégis kényelmesebb, hogy nem lóg a szemembe, nem izzadok vele nyáron, és nem kell mindenféle csat meg hasonló ahhoz, hogy kinézzen valahogy. A fésülésről nem beszélve!
Most olyan a hajam, hogy jóformán nem is kell hozzá fésű, jó rövid. Nekem nem kell korona se hajból, se másból.
De nem általánosítanék ebből minden nőre. Mint fentebb írtam: ki hogy szereti.
ja hogy tobb vasat tartasz a tuzben :D
nem is oly re g lelkendeztel hogy milyen boldog voltal a pasiddal. felejthetetlen elmenyben volt reszed. azt hittem az a pasi a nagy o. vagy megsem?
?
Tényleg nem. Én csak a külsőtől nem leszek oda senkiért. Én abba "szeretek bele", ha hallom az illetőt például beszélni. Hogyan teszi... Sokkal vonzóbb nekem, mint a külső...
És attól, hogy hallom beszélni, attól még nem feltétlenül úgy, hoyg velem beszél, hanem másokkal, vagy éppen előad valamit, stb.
A mozdulatok, a hang, a gesztusok sokkal vonzóbbak, mint egy ember külseje... Nekem legalábbis.
nem hinnem :)
nem a kulso a legfontosabb. soha nem ugy ismerkedtem. de orulok hogy igy alakult. de most sem a kulso az elsorendu. minden masban is jol osszepasszolunk ;)
nem csak a szexben :D
További ajánlott fórumok:
- SZÓLÁNC rövid és hosszú magánhangzókkal - egy rövid, egy hosszú:)
- Rövid vagy hosszú?
- Vágattad már rövidre hosszú hajad? Milyen volt, milyen lett?
- Ókori nevek szóláncban - Hosszú és rövid magánhangzó egynek számít
- Hosszú haj vagy divatos rövid? Akik mertek változtatni...
- Mit lehet tenni félhosszú hajjal, hogy reggelente normálisan álljon?