Hosszú vagy rövid szerelmeskedés? (beszélgetős fórum)
De amúgy tényleg lehet mindkettő nagyon jó
mindegyikben van valami jó.
Ha szerelmeskedés akkor hosszú..
Ha rövid azt már nem szerelmeskedésnek hívják... sztem :D
Nekem már többször volt hosszúra nyúlt szexidő az életemben. Egész estés-éjszakás. Az első még a házasságom előtt a "leendővel". Ő sem volt kismiska... kilencnél dőlt ki... ő kilencnél... Én ekkor még nem voltam olyan gyorssorozó, mint manapság és kicsit lemaradtam matematikailag. de érthető, még "kislány" voltam.
Később jöttek a gondok és egyéb fizikai zavaró körülmények (kis lakásban anyóssal, kis gyerek uitt...stb), de a harminc év alatt voltak jó időszakaink. Egyetlen terület, ahol nem volt köztünk gond. A mostani súlyos kapcsolati válságunk is kis időre átcsapott egy amolyan kétségbeesett szexuáliskapaszkodásba... mindkettőnk részéről. Tán tudat alatt azt hittük, hogy ez meg fogja oldani a problémát. Olyan fergeteges "latin szeretőt" alakítottunk, amit kár lett volna érte, ha nem éljük át. Olyan három-négy hét volt, amikor 4 napokat voltunk ágyban egyfolytában... és nem lazsálva!!! Ez pedig úgy felpörgette a szexuális energiáim, hogy ismét húsz évesnek éreztem magam... bár ez rossz példa, mert nekem pont abban a koromban volt tán a legrosszabb időszakom ezen a téren.
Szóval, valahogy így.
Igen én is gondolom. van mikor a gyors menet a jó és az dobja fel az embert.
Nekem 4 óra volt a max! :)
Szerintem mind a kettő lehet ugyanolyan jó..hol egy vad rövid szex,hol pedig egy hosszú érzéki szeretkezés...mind a kettőnek megvan a varázsa...;))
Ha jól emlékszem a leghosszabb az volt amikor egyszer vagy jó 8 órán keresztül gyűrtük egymást a sráccal..;) Míg végül végtelen számú orgazmussal gyarapodtunk!:D
A hosszú vagy a rövid szerelmeskedést szereted jobban?
Fontos az előjáték számodra?
És melyik volt a leghosszabb szerelmes "éjszakád"? :)
További ajánlott fórumok:
- Rövid vagy hosszú?
- Szerintetek rövid vagy hosszú hajjal jobb?
- Hosszú haj vagy divatos rövid? Akik mertek változtatni...
- Menstruációs problémás:rövid vagy hosszú ciklusok, kimaradások, rendszertelen, erős vagy gyenge vérzés hirtelen én ennek lehetséges okai?!
- Rövid vagy hosszú haj?
- Irodalom - rövid szerelmes novellák