Rosszul összeforrt csont (beszélgetés)
:)
hát, nem erről szól a fórum, de irtam neki a fórumhoz, ahova leirtam a saját elérhetőségemet, amit aztán moderátorral töröltettem. igy jutottunk el egymáshoz
Nézd,,ha azt mondja/mondta volna,hogy rosszabb nem lehet,,még csak lenne min agyalni.
Ha ezt sem garantálják,,,🫤
Estleg menj el egy más orvoshoz véleményért,,
Jaja, tudok róla, irtam is neki privátba.
Hasonló a sztorink, de az övé gyerekkori. Ő végül elengedte a dolgot, én még rágom...
Úgy emlékszem, ezt már kérdezted, vagy kísértetiesen hasonlít hozzá.
Én is azt mondom, hogy ha különösebb fennakadást nem okoz, hagynám. Egyrészt a rosszul csontosodott callus már ott van, mellé még egy képződik, ezt úgy kell elképzelni, mintha hosszan ragasztanának meg valamit. Lehet, hogy kiegyenesedik, de hajlékony nem lesz, merev.
Feltenném a kérdést,,,benne van a pakliban hogy rosszabb lesz?
Ha erre a válasz igen,,akkor nincs kérdés.
Esetleg írj ebbe a fórumba, hátha még látja a tulajdonosa, akkor tudnátok eszmét cserélni: [link]
Bár ahogy elnézem, itt is lebeszélte magát róla a FI végül.
Uh szegény...köszönöm, hogy irtál.
A doki reakciója volt döbbenet. Közölte, hogy pl. a törött csuklók nagyrésze rosszul forr össze, görbe marad...
Az egyik tesóm alkarja nem jól forrt össze. Még a '60-as években ismét eltörték, újra összeforrt. Akkor sem lett tökéletes. Egész életében az a keze gyengébb maradt, hiába is volt utána ilyen-olyan utókezelések...
Persze azóta már eltelt néhány évtized, talán lesz itt olyan is, aki biztatóbb infóval jön. :))
Sziasztok,
Pár hónappal ezelőtt egy esés következtében eltörtem a bal hüvelykujjamat. Gipsz következett és amikor eltávolitották, akkor látták, hogy rosszul forrt össze a csont, és sajnos a mozgástartomány is korlátozott maradt. A doki azt mondta, hogy próbáljam meg a gyógytornát, hátha javul. sok-sok hét, napi gyógytorna után sem javult a helyzet.
Most mentem hozzá vissza és azt mondta, hogy törjük el újra, és kezdődhet a buli elölről...Kérdeztem, hogy biztosan sikeres lenne-e a dolog, mire azt a választ adta, hogy biztos csak a halál....
Bevallom, hogy bizonytalan vagyok....A bal kezemmel történt, ami nem a mesterkezem, de mégis zavar a dolog...
valakinek hasonló? ötlet?
köszönöm,
Krisztián
További ajánlott fórumok:
- Mit csinálok rosszul? Vagy tényleg megbuktam, mint anya?!
- Teherbe estem, viszont nemrég kezdtem új munkahelyen. Rosszul viselem a terhességet, se táppénz se GYED?
- Segítsetek Helga lányom hisztijét megszüntetnem!Én már mindent bevetettem!Mit csinálok rosszul?
- Van olyan tévés személyiség, akitől rosszul vagy?
- Csak én látom rosszul?
- Tud valaki segíteni abban, mikor kell a fejtetőn összeforrni a koponyának? Köszönöm.