Rosszul gondolom? (beszélgetés)
Hát, lehet. Nekem közeli rokonom volt alkoholista. Józanul egy szelíd ember volt, részegen viszont inkább kerültem. De abszolút illett rá a mondás, hogy a részeg és a gyerek megmondja az igazat.
Jó, nem félni fogok, hanem kerülöm. Már ha tudom.
Ez is igaz. Amitől félsz, azt bevonzod.
Van, amelyik erőszakos, de könnyebb is tökön rúgni azt.
A legtöbb inkább csak hangos, de ki lehet kerülni őket, ha félsz. Utól nem érnek :)
Amitől félsz, megkapod.
Inkább kerüld.
Ezt én is többször megtettem.
Egy Nagyváradi esetet leszámítva,eredmény u.a. Őt viszont megjutalmaztam egy komplett ebéddel.
Ez a jóra-rosszra költi probléma egy módon küszöbölhető ki: ha nem pénzt ad az ember.
Odajön az emberke, hogy nincs mit ennie, mire felajánlom, hogy veszek neki a boltban egy kiló kenyeret, meg tejet. Aki valóban rászorul, az megvárja és nagyon hálás érte. Akinek cigire-piára kellene, az egyből ott is hagy...
Gyalog.
Ab jegyárát odaadtam valakinek és elitta :-)
Miért nem nyársalunk inkább?
Bár a süti is finom:))
Más fogalmaink vannak a bűnről. nem tudok neki kiutat mutatni, ha lehetőségem és kedvem van adok, anélkül, hogy számon kérném, mire költi. ha nem akarom, hogy az én pénzemen vegyen piát nem adok és kész.
ha már idézgetünk: Ne ítélj, hogy ne ítéltess.
Nekik se kötelező.
"Bünösök közt cinkos,aki néma"
A részeges kéregetők is ki tudja, hogy jutottak oda, már elgondolkodtam rajta.
Nekem rákos lett a testvérem,amint a munkaadója megtudta, az első adandó alkalommal kirúgta. Nem volt ereje harcolni az igazáért, nem is akart. Akkor, ha nem lett volna mellette a család nagyon könnyen végezhette volna az aluljáróban.
További ajánlott fórumok:
- Szex-én tényleg komolyan gondolom!
- Én úgy gondolom, hogy ebben a mai világban az iskolákban a...
- Ugye jól gondolom, ha eddig nem tette meg, ezután sem fogja?
- Azt gondolom, tesómat megszállta .....
- Én gondolom rosszul?
- Ha igazán szeretne mellettem állna, és nem jópofizna az "ellenségemnek". Vagy én gondolom rosszul?