Rosszul esik, hogy a munkahelyem csak használt munkavédelmi... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Adnak használtat amit már valaki évekig hord, vagy vissza ad mert elmegy, leszámol stb...
Cipőt is, csak azt már nincs végképp gusztusa felvenni az embernek.
Emlékszem mikor dolgozni kezdtem, rám húzták a régi hagyományos kismama fűzős hosszú szárú cipőt. Két órán belül elkezdett szét bomlani a sarka. Darabokba tört lefelé. Mikor meg látták, visitottak velem, hogy azonnal cseréltessem le mert baleset veszélyes. Na, akkor volt először és utoljára rajtam olyan cipő. Vettem magamnak normálisat, jó pénzért.
Ezzel még csak nem is lenne gond, ha nem lenne kötelező a munkaruha. Köteleznek, de nem adnak, röhej.
Nekem egy vászoncipő sokáig kitart, a ruházatból általában 1 váltás van, amíg mosom. Közben a másikra vigyázni kell, nehogy trágyás legyen :)
Csak úgy eszembe jutott.
Mikor dolgoztam még, a cégünket egy indiai cég akarta megvásárolni.
A munkatársaink kimentek gyárlátogatásra, és elszörnyülködtek az ottani körülményeken.
A gép mellett dolgozó fiatal mezítláb állt a földön és dolgozott.
És ez csak egy eset volt a sok közül.
Nálunk is így van. Munkaruha pénzt nem adnak. Utoljára tizenakárhány éve kaptunk.
Magunknak vesszük a lábbelit, a munkaruhát. Ha szóvá tesszük, leráznak. És nem csak ezzel..
Használt munkavédelmi cipő?????
És ha az előzőnek lábgombája volt akkor azt is öröklöd?
További ajánlott fórumok:
- Mitől függ, hogy hecceli egymást egy férfi meg egy nő a munkahelyen?
- Teherbe estem, viszont nemrég kezdtem új munkahelyen. Rosszul viselem a terhességet, se táppénz se GYED?
- Hogyan tarthatnám titokban, hogy ne kerüljön a munkahelyembe?
- Rosszul alvó babánál használt-e valakinek valamilyen homeopátiás szer?
- KInek fogadta rosszul a munkahelye, terhesség alatt a táppénzt?
- Valakinek használt a terhességi rosszulétre a homeopátiás szer?