Rosszul alvó csecsemők (beszélgetés)
pici fiam is ugyan ez alszik de sokat mozog és felsir..Hajnal 3 fele meg kipattan a szeme.
Sziasztok!
Én lánykám borzasztó rossz alvó születésétől. Mára homeopátiával kicsit javult a helyzet, de 8 hónaposan most a foga miatt ébred 1-2 óránként. Születése óta a leghosszabb időtartam amit egyben aludtam, 3 óra volt, azt sem tudom, mikor...
Nem eszik,csak nem találja a rongyiját és a cumiját!Lusta megkeresni,inkább csak sír!!!
Na igen fiam is velem alszik nagyfiam meg apával.
nagyfiamnál bevált amit mondasz na de picurkánál nem.Ha nem figyelek üvöltés.Akkor meg fel kel nagyfiam aki szintén nem jó alvó:(
Nalam egy dolog valt be ilyenkor-o nem csinalja ezt minden ejjel, de hetente legalabb egyszer neha ketszer. Szoval ha felebred ejjel es szorakoztatast kivan, nem nezek ra, nem szolok hozza, semmi, hanem berakom a mozeskosaraba-mert amugy velem alszik. Otthagyom a kosarba egy ideig, altalaban addig mig elkezd nyoszorogni,mert ugye nem foglalkozok vele. Mikor mar nyoszorog es sir par percig, akkor kiveszem es megolelem- erre szinte azonnal elalszik. Mindezt szo nelkul teszem, hogy ertse hogy ejjel van es nem jatekido. De meg igy is felebredezik, de legalabb nem sokaig van fenn ezzel a modszerrel
Nekem 3, hónapos eszik északa de hajnal 3 klor felkel nézelődik gagyarászik és azt akarja hogy legyek ébren vele és beszélgessek vele.
Szegenyke...es mit csinal mikor felkel? Gondolom nem eszik...az en 3 honaposom ketszer kel ejjel, de neki meg ugye muszaj,mert eszik...
19 hónapos a fiam,16 hónapig állandóan 3x-4x kelt!Végre most volt 3 hónapom,hogy végig aludta az éjszakát!Másfél hete 2x kel éjszaka és reggel 5 kor ébred!!
Nem tudsz neki fajdalomcsillapitot adni ejjelre,akkor lehet jobban aludna,nem lehet?
Olyan jó alvó volt nekem irigyeltek is na de fogzik és semmit nem alszik északa.
Az enyem is utalja a kisagyat:) en nem banom hogy velem alszik,de apuka nincs oda erte...nelkulem viszont csak nyuglodik,felebred 10 percenkent...nem sir, de nem is alszik...es akkor en sem alszom,meg senki sem :) meg nagyon kicsi a babuci,szoval abban bizok jobb lesz kesobb
Picike velem alszik Nagyfiam apával.De eggyik se szerette a kiságyat.Picurkám meglátja és ordit.
Szia,az en fiam 3 honapos, es o 4 ora tajban ebred es vigyorogva gargalaszik vagy egy orat aztan megy aludni vissza :) hala az egnek nekem nincs tobb,szoval tudok aludni tobbet mint te,de baromi zavaro...amugy o velem alszik a nagyagyban,mert mashogy nem hajlando :S
Szia!Gyere beszélgess velünk az alváscentrum cimszo alatt,mi is ilyen problémákkal küzdünk és épp beszélgetünk!
Ülve eltudnék aludni.
gratulálok és kibujkál odabent?? öcsi hugi??
sajnos vannak ilyen babák, a fiam 16 hónapos és még ébred éjszaka. nyárra várjuk a kistesót, úgyhogy átérzem mit érzel...
Sziasztok
Segitséget szeretnék kérni véleményeket,esetleg bevált módszereket.
Fiam nappal jól alszik nyugis baba 3,5 hónapos csak szopik.
De északa alig alszik.Hajnal 3 kor felkel és gagyarászik .
Van még 1 nagyobb fiam ő 5 éves .
A legnagyobb bajom nappal ugye ébren vagyok na de északa se tudok pihenni kezdek hulla lenni.
Előre is köszi aki észre vesz.
További ajánlott fórumok: