Rosszindulatú Prosztata daganat (beszélgetés)
Sziasztok!
Hol találok olyan klinikát ahol megtudnám apukámnak a PCA3 tesztet csináltatni minél hamarabb és valaki tud e jó urológust Csongrád megye környékén?
Volt e valakinek még ilyen magas 120 kőrüli Psa eredménye??
Nem lehet műteni apukámat a szive miatt, de nem hiszem hogy nincs semmilyen lehetőség számára.
Másodjára kellene prosztata biopsziára mennem, az első nagyon
kellemetlen volt. Most a feleségem talált egy rendelőt, ahol elvégeznék
altatásban 60.000 Ft -ért.
Tudtok ajánlani valamit ami olcsóbb?
Szia Skorpyo19!
Szeretném megkérdezni, hogy hogy van édesapád? Volt-e műtét, milyen kezelést kap, stb.?
Sajnos az én édesapámnál is rosszindulatú prosztata daganatot diagnosztizáltak, ezért is vagyok most ezen a fórumon.
A PET CT-ről hallottatok? Velük beszéltem néhány perce - talán érdemes elmenni egy ilyen vizsgálatra akkor is, ha a tb nem finanszírozza. Az esetleges áttétekről is biztosabb képet ad, mint egy sima CT.
Előre is köszi a választ!
Üdv. és jobbulást nektek is!
Mindenkinek nagyon köszönöm a jó kívánságokat
Nem adjuk fel, bízunk benne, hogy még az elején elkaptuk ezt a fránya betegséget.
Több orvosnak is kikérjük a véleményét, csütörtökön megyünk az állítólag egyik legjobb dokihoz Szegedre.
Remélem nincs áttét, még több vizsgálatra lesz szükség, hogy pontos képet kapjunk
Az én apumnál is (bár nála hólyagrákot diagnosztizáltak ) felütötte a fejét de folyamatos kezelés mellett szed immunerősítő flavonoidos (rákellenes) táplálékkiegészítőt
amióta szedi több volt már negatív eredménye és újraműteni sem kellett pedig már 7x feküdt kés alá az elmúlt 2 évben
ő a Flavin cuccokat szedi (nem reklámozom de ő arra esküszik.) van ezen kívül néhány nagyon jó ilyen termék.
mindenképp a mihamarabbi kezelés elkezdését ajánlom_!!! sokan jönnek ki jól ebből a betegségből! fela fejjel!!
Szia!
Szeretnék segíteni. Nekem a barátnőm volt rákos, amiből sikerült kijönnie. Azóta is folyton a rákellenes dolgokat keresgéli, és a számára elérhető áron lévőket, amik hatásosak is, fogyasztja. Elég sokat tud a témában, és másoknak is szívesen segít. Ha szeretnéd felvenni vele a kapcsolatot, szívesen megadom priviben az e.mail címét.
Gyógyulást kívánok apukádnak!
Szia!
Az én Drága Édesapámnak is az volt. Sajnos mára nincs közöttünk, de nem ez vitte el! A lényeg, hogy azonnal egy nagyon jó orvos!!! Pl-ul Debrecenben, vagy Pest. (Őt is megműtötték, jól sikerült, neki -banálisan hangzik-, de nem kezelték a csontáttétet. azt dob állítólag leghamarabb a prosztatarák.) Fel a fejjel, ma már nagyon jól tudják gyógyítani. Keresztapámat idén nem műtötték vele, csak kemot kapott, de jól van, a PSA ja visszament normál értékre. Búzafűlevet ivott.
Szia!
A legfontosabb nem feladni! Unokatestverem ferjenek volt 30 evesen! Nem mondom nem ijedtek meg es fiatal is, megoperaltak, es utana kapott kemoterapiat! Akkor hagyta abba a cigit is, pedig nagy cigis volt. Ez mindjart 2 eve volt, azota3 havonta jar kontrollba es szerencsere semmi problemaja nincs. Most probalkoznak a masodik babaval, mert 1 kislanyuk van es szeretnenek kistesot is, edig nem nagy sikerrel, de hatha. A kemo miatt lehet nem fog osszejonni, de sosem lehet tudni! Ugyhogy fel a fejjel!
Sok kitartast nektek es foleg neki, tamogassatok amiben tudjatok!
Köszike
sajnos mi sem tudunk sokat,most mindenütt érdeklődünk, tájékozódunk.
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, apukámnál rosszindulatú prosztata daganatot diagnosztizáltak.
Akinek volt a családjában-ismerősei körében kérem tájékoztasson, mi várhat ránk, és bár mi ami segíthet.
Mindenkinek köszönöm
További ajánlott fórumok:
- A sok rosszindulatú embernek miért jó, hogy mást földig tiporjanak?
- Hogy lehet a rosszindulatú kérdezgetéseket lerázni?
- Gonosz anyósok, ha neked is rosszindulatú az anyósod írj...
- Miért van ennyi rosszindulatú ember és kevés a segítőkész?
- Mik a rosszindulatú tüdődaganat tünetei? Meddig lehet vele élni?
- Nőgyógyászati rosszindulatú daganaton átesett betegek, hogy vagytok?