Rizsfasírt zöldségesen recept


25 dkg párolt rizs (barna)
15 dkg párolt zöldség (vagy levesből megmaradt)
1 tojás
liszt (rizs, zab)
só, bors, petrezselyemzöld
zsemlemorzsa
olaj vagy kókuszzsír
A Rizsfasírt zöldségesen elkészítési módja:
A rizst összekeverjük a kis kockára vágott zöldséggel, tojással, fűszerekkel és annyi liszttel, amennyivel formázhatóvá válik. A fasírtokat megforgatjuk a zsemlemorzsában és forró kókuszzsíron vagy olajon pirosra sütjük. Salátával és fokhagymás tejföllel tálalom vagy amivel jól esik ;)
Én maradékból készítem, úgy hogy előzőleg nagyobb adagot készítek, hogy később el tudjam készíteni a fasírtot.
Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei
A receptet beküldte: Szilvi0121, 2019. dec. 11. 16:49
A rizsfasírt zöldségesen elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.