Rízses süti receptjét keresem! Alul vékony tészta, középen vastag rízses-túrós (?) massza, tetején gyümölcs és zselatin! (tudásbázis)
Hello!
Szerintetek ezt csinálhatom tortaformába? És epren kívül milyen gyümivel csinálhatnám?
Most legalább lesz okod kipróbálni,de a csatos tepsik álltalában a gázsütő méretnek felelnek meg,szóval szerintem pont jó lesz és szép magas.Ne ilyedj meg,hogy a kisült 6 tojásos piskótád esetleg vékony,mert a töltelék majd gyönyörűen megmagasítja és hát az a lényeg az egészben.
Különben jó nagyon,hogy felvetetted ezt a kérdést mert tudom mostmár Én is hogy mit süssek holnapra a kinderszelet mellé.Tehát rohanok a boltba hu-la-la tejszínért,minden másom van itthon:-))
Köszi! Igen, ezt én is észrevettem.
A legjobb, hogy gőzöm sincs, mekkora a csatos tepsim. :DDD Még nem is használtam, most vettem. :)
Jujj, köszi, mindjárt megnézem!
Amúgy felőlem lehet tejszínes is, annyi volt a tuti, hogy rízs van benne. :)
Találtam neked valamit,ezt arecit variálhatod is,bár a korás szerintem nem túrós ha jól emlékszem hanem tejszínes,de ha ragaszkodsz a túróhoz tehetsz bele azt is,ha mindent összeraktál akkor a végén a tetejére pakolod a gyümiket amivel szertnéd enni és gyümölcskocsonyát öntesz rá(természetesen ügyelj arra,hogy ne csorogjon le róla a kocsonya lé,én vagy a tepsiben rakom össze és abban vágom fel,vagy van külön keretem hozzá amit aztán csak lehúzok róla.)
Sziasztok!
Valahogy így néz ki küllemre a süti. :)
Nagyon-nagyon szeretem, bár igazából eddig csak 1 helyen láttam: Debrecenben a C--a hipermarketben. (Kicsit sajna messze van innét... :P )
Előre is köszönök minden segítséget!!!
További ajánlott fórumok:
- Keresem a legtutibb palacsintatészta receptjét!!
- Szükségem lenne egy szigorúan zselatinmentes joghurtos, gyümölcsös túrótorta receptre
- Tudja valaki a gyümőlcsmártás v. szósz receptjét?
- Tudja valaki a sós ízesítésű gyümölcsleves receptjét?
- Használhatok zselatinfixet tortazselé helyet gyümölcstortánál?
- Ismeri valaki a maláj gyümölcsleves receptjét?