Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Ricset hús nélkül recept

Ricset hús nélkül recept

A Ricset hús nélkül hozzávalói:
50 dkg nagyszemű bab
20 dkg gersli
1 db nagyobb vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
2 evőkanál olaj

bors
pirospaprika


A Ricset hús nélkül elkészítési módja:
A babot előző este beáztatjuk. Az apróra vágott hagymát és a sztétnyomott fokhagymát az olajon megfuttatjuk,a babbal és a gerslivel valamint a fűszerekkel együtt egy fazékba tesszük.Felöntjük annyi vízzel,hogy ellepje,és felforraljuk.Lefedjük és sütőben alacsony hőfokon kb 2 óráig sütjük.Keverni nem kell,egyszer kétszer csak megrázogatjuk.Ha a leve elfőtt és a bab megpuhult,akkor kész a ricset.


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A ricset hús nélkül elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook