Rettenetesen rossz a tartásom! Hogyan v. mivel javíthanék ezen? (tudásbázis)
A gyógytorna még csak-csak,de az úszás?...Ciki mert én nem tok úszni:D
Persze ezzel nem azt mondom h az nem jó....csak ilyenkor helyettesíteni kell,nekem a "gumis izé" jött be:)...
Van nagyon jó kis gerinctorna... csodákra képes..
Persze ez a tartásjavító heveder (emlékeztető) sem rossz.
Én pl. most készülök beszerezni:)))
rossz tartásra nem cipő kell, meg nem is gumis izé, hanem úszás, meg gyógytorna
saját tapasztalat
Szia!Régen nekem se volt szép tartásom....
A gyógyászati boltban kapható egy gumis heveder,magadra kell tekerni,mell alatt tépőzárral rögzíteni!....csak pár ezer....nahhhh azt hordod,rendben lesz minden,azt hinné az ember h kényelmes,de ahogy rosszul tartod magad,vág meg minden....
Megkeresem,magamra tekerem,azt majd teszek fel egy képet,h lásd miről van szó!!
"Csak" 25 ezer...
Én 50-60 ezrekről hallottam..
:) De igen, ez a cipő bármelyik évszakban és minden hőfokban hordható. Sőt! Télen kifejezetten előnyös, hogy vastag a talpa.
Tudod, én úgy gondolom, hogy szülőként inkább veszek a gyerekemnek 25 ezerért egy cipőt, minthogy a sokszorosát költsem egyéb gyógymódokra. :)
Ok., de mint tanuló, nem várhatom, hogy a fősuli mellett ilyen drága dolgokat vegyenek a szüleim..
Csak van valami olcsóbb megoldás is..
MEg gondolom ez a cipő sem olyan, hogy -50 meg +50 celsius fokban is hordható..
További ajánlott fórumok:
- Kisfiam 1 éves, rettenetesen akaratos, gyakran hisztizik. Normális ez a viselkedés az ő korában, vagy valamit elrontottam?
- Sziasztok! Kérem, valaki segítsen. 6 hetes terhes vagyok, és rettenetesen fáj alul a bölcsességfog. Van valakinek ötlete, mit csináljak?
- Kisfiamnak rettenetesen száraz, ekcémás a bőre. Halicar nevű homeopátiás szer segíthet?
- Hallott már valaki olyanról, hogy kisgyermeknek rettenetesen fáj a hasa? Főleg gyomortájékon és orvos, orvosok nem tudják mitől lehet?l
- Mi lehet ez? A szemem előtt pár centis látótérben úszkál egy moszat féle és bármerre nézek ott van, rettenetesen zavar.
- 28 évesen most kezdtem el járni gerinc tornára, mert sokszor fáj a derekam és nagyon rossz testartásom van, ilyen korban segít még a torna?