Repulout kozben, atszallasnal baleset erte kisfiamat.Tudja valaki, hogy az ellatas koltsegeit honnan es hogyan lehet visszaigenyelni? (tudásbázis)
8. Kangaroo Island (válaszként erre: 7. - Kolibri)
2013. jún. 23. 22:52
hát ez nem a reptér, légitársaság hibája, hacsak nem épp mosták a padlót és nem volt kiírva, hogy csúszós padló, mert ha ki volt írva akkor ők megtettek minden tőlük telhetőt, hogy elkerüljék a baleseteket.
Biztosítót kell megkérdezni, hogy mit tartalmaz a biztosítás. az alap biztosítás attól függ, hogy milyen, EU, magyar, stb...ha magyar akkor felejtős, ha eu akkor jó, ha brit akkor sem jó azt hiszem, ha ezek bármelyike de nem európában történt a baleset akkor felejtős az egész.
7. Kolibri
2013. jún. 23. 12:39
Az alap utasbiztositas tartalmazza ezt a visszafizetest
? Az tortent,hogy atszallas kozben,illetve a varakozas alatt elesett es eltort a karja.
6. barara
2013. jún. 23. 08:38
Ha utazás előtt kötöttetek utasbiztosítást, akkor az adott biztosítótársaságot kell felhívni minél hamarabb, de legkésőbb a baleset után 24 órával, különben jó eséllyel nem fognak fizetni. Hazaérkezés után pedig 3 napon belül (szóval nagyon rövid időn belül) el kell juttatni az ellátásról szóló számlákat, dokumentumokat stb., különben szintén elestek a kifizetéstől. Ha esetleg azt is mondták a kórházban,orvosnál hogy értesítik a biztosítót,nekünk semmi dolgunk, akkor is keressük őket!Pár éve én csak vártam naívan, hogy felkeresnek, majd 3! hónap múlva hívtak a társaságtól, hogy minden rendben? A pénzt persze leshettem.
2013. jún. 23. 08:00
attól függ minden, hogy mi történt, ha a légitársaság, reptér hibájából, akkor okolhatók ők, nekik kell írni, ha nem az ő hibájukból, akkor meg a saját biztosítóval kell felvenni a kapcsolatot, ha van.
4. SzánI.
2013. jún. 23. 07:48
Gondolom attól függ, mi történt.
3. fildus
2013. jún. 23. 07:44
Az adott légitársaságot kellene kérdezni szerintem. Gondolom van üzletszabályzat, amiben minden ilyen információ is szerepel...
2013. jún. 23. 07:08
Mi miatt történt a baleset?
1. Kolibri
2013. jún. 23. 06:49
Repulout kozben, atszallasnak baleset erte kisfiamat.Tudja valaki, hogy az ellatas koltsegeit honnan es hogyan lehet visszaigenyelni?
További ajánlott fórumok:
- 2 és fél éves kisfiamat semmilyen módszerrel nem tudom leszoktatni a ciciről. Tanácsokat várok.
- Segítsetek! Kisfiamat vasárnap hajnali fél 4 körül be kellett vinni az ügyeletre mert lázas volt...
- Hogyan szoktassam le a 16 hónapos kisfiamat a tápszerröl?
- Hogyan szoktassam vissza kisfiamat a saját ágyába?
- Cicin elalvó kisfiamat hogyan szoktassam normális elalvásra?
- Segítsetek! Hogyan szoktassam wc-re, bilire a kisfiamat?