Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Répás almás pirítós recept

Répás almás pirítós recept

A Répás almás pirítós hozzávalói:
2 szelet korpás toastkenyér
1 szál sárgarépa
1 savanykás alma
3 evőkanál tehéntúró
citromlé
frissen vágott kapor

bors


A Répás almás pirítós elkészítési módja:
A répát és az almát finomra reszeljük.Citromlével megcsöpögtetjük. Hozzákeverjük a túrót, sóval borssal kaporral ízesítjük. A toastkenyér mindkét oldalát megpirítjuk,majd rákenjük a répás almás krémet.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A répás almás pirítós elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook