Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Répás-almás pirítós recept

Répás-almás pirítós recept

A Répás-almás pirítós hozzávalói:
2 szelet korpás toastkenyér
1 szál sárgarépa
1 savanykás alma
3 evőkanál tehéntúró
citromlé
frissen vágott kapor

bors


A Répás-almás pirítós elkészítési módja:
A répát és az almát finomra reszeljük,citromlével megcsöpögtetjük.A túrót a reszelékhez keverjük sóval borssal kaporral ízesítjük.A kenyeret megpirítjuk majd rákenjük a répás almás krémet.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A répás-almás pirítós elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook