Rendőrség vagy bíróság? Autó eladás, nem éppen női téma, bocs! (tudásbázis)
Naná! Részünkről minden hivatalosan történt.
Fél órája jött egy határozat, a vevő címe szerinti Polgármestertől, hogy tényleg nem iratta át az autót, ezért ki is vonták a forgalomból. De ez már nem a mi gondunk. Most ideges lettem. Bocs, hogy rohadjon meg minden szemét csaló, tolvaj!!!!!!!!!!!!
Sajnos ezzel tényleg nagyot hibáztatok.(((
Ha nem íratja át az autót,akkor meg még nagyobb gondok lehetnek belőle. Ha most úgy törte össze az autót,hogy másnak is kárt okozott,akkor az is a Ti biztosításotokra megy.(((
Marex!
Hivatalosan,akkor írathatná át az autót,ha kifizette. Szerintem ezért kell az ügyvéd. Ő megmondja,hogy mit kell tenni és intézkedni is tud.
Egyébként,ha valaki eladja az autóját,akkor a rendelet szerint az eladónak is be kell vinnie az Okmányirodába a szerződést. Sajna ezt én se tudtam. Nem íratta át a vevő az autót és mivel nem jelentettem be az eladást rengeteg károm származott belőle. Többet fizettem az autó után,mint amennyiért eladtam.
Én is belefutottam egy majdnem ilyen esetbe..bár azt hiszem, az enyém azért egyszerűbb, de nem megnyugtatóbb.
2 éve vett egy autót valaki hitelre, aki akkor még a családhoz tartozott.Vadonatújat:)
Nem is volt gond egészen januárig, míg nem nem fizette a törlesztést.
Hogy ne romoljon tovább a dolog, elvettük ..ám sokat nem nyertünk vele..így most négy autó van a családban:)
Igaz, hogy havi 45 000-et kell fizetni rá, de ez van..nem tudunk mit csinálni.
Sokszor az ember előbb cselekszik, mint gondolkodik..
Szia!
Keress egy jó Ügyvédet. Bíróságra kell vinni és ha másképpen nem megy,akkor végrehajtón keresztül lehet behajtatni.
De ez is csak akkor sikerülhet,ha szabályos a szerződés.(((
További ajánlott fórumok:
- Húsvéti ünnepek alatt el tudok menni a rendőrségre feljelentést tenni személyesen?
- Szerintetek zavar egy férfit, ha a párja a rendőrségen van tucatnyi férfi között, tőle távol?
- Segítsetek légyszi! Rendőrségi ügyben!!!
- Mennyi a bírósági vagy rendőrségi feljelentés költsége?
- Tilosban parkoltam. Nem fizettem be a 10.000FT-os csekket! Most kaptam rendőrségi papírt? Mi jöön ez után? Be kell mennem a bíróságra?
- Létezhet olyan, hogy a rendőrség vagy a bíróság a bűnjelet visszaadja?