Rendelt már valaki ebayről? Hogyan működik a PayPass kártya? (tudásbázis)
Köszönöm mindenkinek! Én igazából pengetős nyakláncot szeretnék rendelni, szóval azzal nem szúrnék mellé.
Viszont sajnos nincs még bankkártyám... :/
Nekem azok jönnek meg akár 1 héten belül is sima postával, ami belefér egy sima borítékba pl telefonra kijelzővédő fólia
A 2 hónapot csak azért írtam, hogy előfordulhat (kellemetlen, ha pl valami alkalomra rendeled és nem ér ide).
Nem kell feltétlenül dombornyomott kártya, azt nézd meg, hogy van-e a bankkártyádon hátul 3 jegyű biztonsági kód, az már elég hozzá.
Igen, a ruhák tényleg nagyon picikék, már én is megjártam vele :(
Viszont tényleg rendesek, én nemrég reklamáltam meg, hogy nem ért ide 2 hónap alatt a termék. Rögtön megkérdezték, hogy postázzák-e újra vagy a pénzt szeretném vissza. 2 nap múlva újra postázták. (a poén benne az, hogy másnap reggel a postaládámban volt a termék, csak én voltam nagyon türelmetlen)
A pay pass kártya nem kimondottan ilyen célt szolgál, inkább ha elmész a boltba vásárolni.
A pay pall egy fizetési rendszer inkább, beregisztrálod a bankkártyádat és azon keresztül fogják levonni a pénzt a számládról. Előnye, hogy reklamáció esetén ők garanciát vállalnak (bizonyos feltételek mellett persze), hogy visszautalják a pénzedet. Ezért előnyösebb és az ebayen elfogadott fizetési forma. a regisztráció 2 perc kb, interneten keresztül és csk a bankkártyádra van szükség hozzá.
Én rendszeresen rendelek ebayről. Mi érdekelne?
A paypass kártya és az ebayen alkalmazott paypall fizetés nem ugyanaz. A pay pass kártyát nem kell bedugni a terminálba, a megfelelő készülékhez csak hozzá kell érinteni, nem kér pinkódot sem (egyelőre nem mindenhol használható így sajna, de egyre több helyen, ha jól veszem észre).
További ajánlott fórumok:
- Csak vidámságot akarok, és ez csak úgy működik, ha mindenki kellőképpen hülye!:-)))
- Agykontroll: valóban működik!
- Családi adókedvezmény, hogyan is működik?
- Másnak sem működik a facebookja?
- Kinek mi a tapasztalata: hogyan működik, ha a párjával azonos vallású, vagy egyikőjüknek van, másiknak nincs vallása? (Csak akit érint)
- Teszvesz/vatera futárt rendelt már valaki? Hogy működik?