Rendelt már valaki a bookline-ról? Véleményeket várok...köszi :-) (beszélgetés)
no, hat a rendeles megtortent, aztan nagyon kivancsi vagyok, hogy mi lesz...amugy keszpenzzel kell fizetni a futarnak, de nekem vegul igy is jo :-) csak erkezzen meg idobe minden, mert ha nem vegem, ugyanis karacsonyi ajandeknak szanom...
Koszonom a segitseget mindenkinek :-)
Szia Puszitolvaj!:)
Én már rendeltem tőlük többször(tudod,Romániába),és soha nem volt semmi gond.Futárral küldik,és kb 1 hét alatt ideért mindig,de minden könyvnél meg lehet nézni,hogy mennyi a szállítási határideje,és a visszaigazoló emailben is megírják,hogy legkésőbb mikorra várható a csomag.
Készpénzzel fizettem az átvételkor.
Csak azt nézem, hogy a bookline.sk ezt írja:
Fizetési feltételek
A honlapunkon leadott rendelések kizárólag a csomag átvételekor, készpénzben fizethetőek.
Jajj, de rendesek vagytok, koszi :-)
Pozsonyba elek, es leginkabb gyerekkonyveket-CD-ket szeretnek rendelni...kicsit felek, hogy gubanc lehet a szallitassal, aztan kartyaval szeretnek fizetni, es nem tudom hogy ez mennyire megbizhato procedura...de megprobalnam...mert itt az uzletben egy konyvert 20 eurot kernek...azt meg sokkalom...
Külföldre saját tapasztalatom nincs, de Mo-n belül csak pozitív élményem van:-)
Külön kaptam értesítést, hogy átadták a futárnak és másnapra várhatom és jött is a futár:-)
Szeretek tőlük rendelni!
Nem lehet, hogy antikvár könyvet rendeltél meg? Merthogy vannak olyan könyveik is - ezt persze jelzik.
Én már évek óta rendelek tőlük, mindig maximálisan meg voltam elégedve. Kedvezőek az árak és tartják a határidőt.
Igen, rendeltem!
Én elégedett vagyok vele.
Mire vagy kíváncsi??
Hali mindenki,
Konkretan az erdekell, hogy kulfodre, mennyire mukodik ez? Szlovakiabol szeretnek rendelni...de picit felek, hogy aztan valami gubanc lesz...
További ajánlott fórumok:
- Ötleteket várok, milyen ízű tortát csináltassak a 9 éves nagylányomnak a szülinapi zsúrjára?! Köszi
- Új szoc.pol! Igényelte már valaki? Tapasztalatokat várok! Köszi! :)
- Hogyan tudom 2, 5 éves lányomat leszoktatni a cumisüvegről, mire megy oviba? Ötleteket várok, köszi.
- Előfordulhat, hogy a bookline-on a kiírt vállalt határidőnél hamarabb érkezik meg a rendelés?Mik a tapasztalataitok?
- Tetőtéri ablakoknál jó ha van külső hővédő roló? Felfogja valamennyire a meleget? Tapasztalatokat várok. Köszi
- MIDI file-t szeretnék minél kisebbre tömöríteni (telcsire), hogy pár kB legyen, de hogyan? Ötleteket várok, köszi