Rejtélyes "koporsókészités rendelés"!!Mit szólsz hozzá!! (beszélgetős fórum)
:) hát, áprilisi tréfának kicsit tényleg morbid, de attól függetlenül tényleg létezik a dolog, már hogy bizonyos sírelyeket kedvezményes áron felajánlanak megvételre - egyébként engem is kellemetlenül érintett volna úgy hirtelen, biztosan még levegőt sem kaptam volna a sors ilyen viccétől, már, hogy akkor most mire készüljek, mit várjak az élettől - utána biztosan jót nevetnék rajta
mi a bajod? már hogy betegeskedsz
Tudom, de az is lehet, hogy az illeto eltevesztette a datumot,(meg egy nap hianyzott Aprilis elsejetol, de mivel az utobbi idoben kisse betegeskedek, kisse rosszul fogtam fel a dolgot!
Es egy kicsit erzekenyen is erintett!
Hat ilyen van!
Amugy, Andi, ne torodj az ilyen hulye hivasokkal, nem eri meg a nyugalmadat felboritani erte!..))
Ez jo.
Engem kb. ket hete hivtak fel,nev szerint, es egy igen kedves ferfihang kerdezte, hogy meg akarom-e venni MOST a sirhelyemet, mert most 30 %-kal olcsobb!
Mondtam neki, hogy nekem nem kell, de neked nagyon szivesen megveszem!Sot, meg a temetesedre is elmegyek,akar holnap is!
Ramcsapta a kagylot,azota nem jelentkezett..)))
ha direkt csinálta, hát nagyon görény
ha véletlenül, akkor szegény
a neveteket is mondta helyesen?
Egy nagy kacagás felszabadítólag hat e helyzetben.
Többre tán nem is érdemes a szitu'...
Ma délután felhivott egy nő és azt kérdezte tölem hogy időpontot szeretne kérni tölem,koporsó készités céljából amit a férjem rendelt meg Nekem!!
mikor lenne jó az idöpont?
Erre én olyan pipa lettem mondtam neki,hogy rendeld meg magadnak meg a férjemnek aki kérte!!
huuu de pipa lettem!!
mit szóltok hozzá...biztos egy uj barátnő van a láthatáron megint!!
De nyugodtan viheti még amig él addig,de gyorsan:-))))
További ajánlott fórumok:
- Dominik rejtélyes eltűnése
- A mosógépben rejtélyes eset-minden kilyukad, mitől lehet?
- Éjjel rejtélyes hangokat, morajlást hallottam az égből
- Mi az élet rejtélyes üzenete számunkra?
- Melyik 3 könyvcímet említették az Utazás a rejtélyes szigetre c. mozifilmben?
- Tudtok olyan sorozatokat, amik hasonlóak mint pl. a Rejtélyes igazságok, Rejtélyes városi legendák?