Most a Viasat History megy éppen nálam: Mítoszvadászok c. sorozat. Ez most Arthur-király és Kamelot várának régészeti feltárása. Mármint a feltételezett helyének feltárása megy éppen ebben a részben.
Gondoltam lejelentkezek :) minden oke.bar a reggel kegyetlen volt. Az egesz csapat tunder volt. Mindenki nagyon segitokesz :) es a szobatarsam is cuki volt .jol kijottunk :) elvileg 80 d-s lettem :)
Egyébként éppen tegnap jöttem rá, hogy már nem tudom melyik adón ment a "Múzeumi rejtélyek" c. sorozat, a legvégét kaptam el. És ott is éppen egy kb. 30 cm-es ismeretlen lénytől származó lábnyom-lenyomatról volt szó. Csak éppen akkor lett vége. De a sorozat címe az biztos. Ezek szerint azt is célszerű figyelnie, akit az ilyen dolgok érdekelnek.
Én inkább nézek ilyen műsorokat, mint azokat a krimiket, ahol a gyilkosságok és egyéb borzalmak történnek.
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.