Rejtélyes igazság... (beszélgetés)
Már gondolni sem fogok hamarosan erre az elletőre és visszatérek eredetiu nevemhez,ezt törlöm,semmilyen emléket nem akarok róla.
Köszönöm azért a válaszokat.
Fura,de igaz.
Viszont már pontot tettem a végére és már 100%-ban biztos vanne,hogy ő volt az aki írta.
De megszabadulta tőle egyszer,s mindenkor.
Nem vicc.
Bár,furának tűnhet mindez...
Ez vicc!! :) De tényleg.
Lányok! ÉBRESZTŐ!!!!!! :) :)
Na ide már ballonkabát vagy nyalóka kell...tuti.
Csupán 5 oldalnyi a hozzászólás,nem túl sok ahhoz,hogy valaki semmi perc alatt végig olvassa.Biztosan magára ismerne,ha valóban ő volt.
Mindig is elhittem,csak nem akartam elhinni.
De már őszinté szólva jobb ha nem is foglalkozo vele egyáltalán,mert nagyon sokszinű :)
Amikor inditottam ezt a forumot,akkor ő nem volt fent es mire belepett,mar regen tele irtunk itt es igy nem valoszinu,hogy kivancsiskodna.Ha pedig meges,es ha magara ismer,es ha tenyleg ő volt (ami valoszinu) akkor legalabb tudja,hogy tudom.
De elakarom felejteni ezt a "baratnot".
Nem ferditettem el a tortenetet.
Egyszeruen csak tudom,hogy nem fogja elkezdeni olvasgatni ezt az elejerot...na jo,hat nem vagyok ebben 100%-ban biztos,de vallalom a kockazatot.
ha nem így van,akkor magyarázd meg kérlek,hogy miért vagy olyan biztos a dolgodban?
Miért biztos,hogy nem néz be ide és nem olva bele a beszélgetés elejébe...vagy miért ne ismerne magára a leírtakból????
de miért vagy ebben olyan biztos?
vagy most már felmerül a kérdés,nem te vagy-e a lány,akit megvádoltak azzal,hogy e-mailt küldött a barátnője pasijának :-DD
és most csak kíváncsi vagy mások véleményére?