Régi és új 1000 Kalóriázók IDE!!!! (beszélgetés)
Igen,nálunk is csak a gyerekeknek meglepi.A férjem megmondta,mit szeretne,megvettem neki.Akartam meglepit is,de elfogyott a pénzem....
Anyuméknak is meglepi lesz,ők biztosan örülnek majd.Naptárt csináltattunk közösen a tesómékkal a gyerekekről.
Én nem tudom,mit kapok,de ennek örülök.Szeretem a meglepiket!
Anyu: melegítőpárnát szeretett volna, mert szinte mindig gyulladásban van a füle
Apu: fejhallgató, így senkit sem zavar amikor videókat néz full hangerővel
Keresztanyum: könyvek, imád olvasni
Nővérem: egy hatalmas atlasz
Gábor: 8 Gb-os pendrive
Barátnőm: elemtöltő aksival
A végösszeg elég szép lett, de mivel majd mindent közösen adunk, így igencsak osztódnak a költségek.
Idén megbeszéltük h ki mit szeretne, igaz így nem meglepi, de legalább tényleg olyat adunk aminek örül a másik.
Ez tök jó,nekem még sok visszavan!!!!!
Fejtörős ajándékok:jó legyen,olcsó,és tetszen is.....
Miket vettél??
Nah,most mosolyogtam egy jót.Milyen igazad van!!!!!!
Majd lesz.....talán májusban.....
Egészségem változatlanul -konkrétan-nincs.Azóta is szédülök folyamatosan....
Fogyira nincs időm figyelni,most teljesen ki vagyok.Sok ez egy kicsit nekem,amit most bevállaltam:gyerekek,tanulás,munka,háztartás.A nap minden percében aludni tudnék!
Segítsetek,van valami ötletetek egy kis erőnlét-javításhoz?
(Sajnos a sport most nem jöhet szóba a szédülés miatt)
kosssziii :D
igerem tajekozatlak :D
Szia!
Sok sikert kívánok neked:) Aztán írd meg, hogy haladsz:)
Sziasztok csajok ...
Ma dontottem en is ugy, hogy kaloriat es szenhidratot szamlalgatok :D
Kitartast mindenkinek :D
Én itt vagyok:)
csak ritkám:(
Ma megyek dolgozni:) éljen:)
próbameló, de remélem ide már felvesznek. Most tiszta gyomorideg vagyok miatta. Péntek esti csúcs forgalomba dobnak be. Amikor azt se tudom mi hol van, mihez nyúljak. Remek ez a pincér élet.
Veled mi van? Suli? Fogyi? Egészség?
HÉÉÉÉÉÉÉÉ!
Sehol senki???????????????????
Ma eldöntöttem, h muszáj minden nap tornáznom, mert így nagyon nagyon lassan fogyok csak. Most úgy érzem van hozzá kitartásom, de ilyen volt már párszor:D
Ma meg akarom csinálni a hasburninget, ha bele halok akkor is. Holnap meg fenék. Így akarom a kettőt váltogatni. Sokkal jobb lenne valami aerobic-csoportba járni:(
Na,az én férjem is Gábor,és dettó ugyanez!!!!
Parfüm,spray,pulóver szóba sem jöhet nála.Ötletem sincs....
Én is gondoltam naptárra, h azt mindenki kap,csak én készíteném, szeretek ilyeneket csinálni:) A barátnőmnek most Katalin napra egy zenés videót csináltam a közös képeinkkel,nagyon-nagyon örült neki:)
Így gondoltam a család is vmi személyeset kap.
Én is a Gáborral vagyok leginkább gondban...ő nem az az ajándékozós típus,szerinte elég lenne ha megkajálnánk stb...de azért vmi apróságot szeretnék...
Szia!
Nagyon tetszik,h ennyi lendület van benned!
Tuti,h a nyárra meglesz.Annyit légyszi tegyél meg,h írd le ide miket eszel egy nap.Nagy segítség lenne másoknak,és ötleteket adhatsz.
Hali!
Ez a kérdés elég nehézkes idén.Például a férjemnek fogalmam sincs,h mit vegyek.A gyerkőcöknek biztosan vmi játék lesz,a szüleinknek naptárt csináltattam itt a neten a gyerekek fotóival,a férjem tesójának pedig ugyanebben a témában fényképes bögrét.
Köszi a sütit!!!
Na lányok ma senki sem volt itt:D?
Csak h eltérjünk a fogyókúra témától... ti tudjátok h kinek-mit ajándékoztok karácsonyra? Tudom h van külön ilyen fórum, de azért kíváncsi vagyok a ti ötleteitekre:D
Ha kérdésed van, nyugodtan írj, valakinek biztos lesz jó tanácsa:)
Mi az "álomsúlyod"?
Szia! Üdv a fórumon:)!
Találtam egy szénhidrátszükséglet mérést, nem tudom mennyire pontos.
A szénhidrátok napi ajánlott mennyisége négy-hat gramm testtömeg-kilogrammonként, ideális súlyra vonatkoztatva.
Tehát nálam: 174-100= 74 x 0.85= 62.9 (ideális súly)
62.9 x 4= 251.6 g
Gondolom a fogyáshoz ennél kevesebbet kell bejuttatni a szervezetbe.
Szerintem a kalóriázás sokkal könnyebb, mi mind azt "csináljuk".
Az ideális súly kiszámolását Sabrina egyik korábbi hozzászólásában találod meg.
Szia!
Dehogynem!Vagyunk,csak hétvégén "lazán".Gyere nyugodtan,akár kérdéssel,akár csak beszélgetni!
Üdv közöttünk!
Ez kemény.Na,azzal meggyűlne a bajom.A 100g az nagyon kevés!
A szombati miatt ideges vagyok,attól nagyon féltem,de azért reménykedek....hátha...
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Hogyan állítanád össze az 1000, 1100, és 1200 kcal-ás étrendedet? Segítsünk egymásnak!
- Nyugdíjas csevegés, régi és új cimbikkel !
- Halálosan szerelmes vagy a párodba, de megjelenik egy régi srác, aki felkavar és vágysz utána. Mit tennétek?
- 50esek! Beszélgessünk régi időkről!
- Energofish nyereményjáték, kapot már valaki 1000ft-os ajándékutalványt, aki regisztrált az oldalra?