Refertilizáció mütét (beszélgetés)
Sziasztok szeretnék segítséget kérni szeretném én is a helyreállító műtétet hol érdemes még csinálni van e lehetőség tbre meg csinálni esetleg valahol és sikerült e már valakinek mutet után a baba ?
Előre is köszönöm a válaszotokat!
Szia! Sikerrel jártál?
Köszönöm!
Szioo🙂
Sikerrel jártál? Nekem 4 hete csinálta szintén Sára Doktor!
Sziasztok!
Nekem 2018ban volt a műtét. Aktív a hazaséletünk, hőt is figyeltem LH teszt ,mindent is és nem jött a baba. Tavaly decemberben mentem HyCoSy ra a dokihoz a bal oldali átjárható volt a jobb már nem, és ennek ellenére sem maradtam terhes, most az első lombikunkon vagyunk túl, még csak halkan örülünk, a teszt pozitív a HCG 361 volt 19dpo-n, pénteken megyünk az első UH ra.
Már bánom ,hogy nem rögtön lombikkal kezdtünk , elvesztegettünk majdnem 3 évet. A lombikos dokim azt mondta olyannal szokott találkozni aki sterilizálás után megy lombikra,de 8 év alatt én vagyok az első aki refertilizációs műtét után mentem lombikra, szerinte felesleges műtét, nem sok az esély a teherbeesésre.
Nekem ez a tapasztalatom, de mindenki úgy dönt ahogy jónak látja.
Sziasztok!
Nagyon nagy segítség lenne ha valaki tudna infót szolgáltatni arról, hogy ki az aki végez ilyen műtétet?
Valaki? Bárki?
Sziasztok!
Nekem holnap lesz a műtètem a SOTE-n. Sára Levente fog műteni.Remèlem sikerülni fog😊
Szia. Igen, önköltséges.
Nekem volt refertilizációm is a nyáron, és ivf is most ősszel.
Szia,
Én még a lombikig nem jutottam refertilizácio utan, jövöre kezdenénk. Kérdésem lenne, hogy ezesetben önköltséges?
Nálatok van gond is? Köszönöm.
Sziasztok!
Nekem tavaly juniusban csinálták a soten. Sikerült mindkét oldalt megnyitni, de baba egyenlőre sajnos nincs :( Most tervezek egy kontroll átjárhatóságira menni.
Sziasztok!!
Engem is nagyon erdekelne a műtét mert szeretnénk meg egy babát. Amikor elkotottek kb. 2 percem volt dönteni epp egy sürgősségi császár elott álltam. Ugyhogy nagyon nagyon vágyók még egy babara. Ha tudtok segiteni kihez kell fordulni aki biztosan vállalja.. Köszönöm előre is.
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Mennyi ideig tart a térdprotézis műtét utáni felépülés?
- PCOS-Petefészek ciszta műtét után sikerül a baba?
- Laparoszkópos műtét (endometriózis gyanú) hol, kinél? (Budapest)
- Epekő műtétről tapasztalatok?
- Orrsövényferdülés műtét - tapasztalatok