Refertilizáció mütét (beszélgetés)
Szia!
Nekem sikerült. 😀☺️
2021-ben csináltattam a műtétet a SOTE-n. Ha még aktuális kérdezz nyugodtan.
Sziasztok szeretnék segítséget kérni szeretném én is a helyreállító műtétet hol érdemes még csinálni van e lehetőség tbre meg csinálni esetleg valahol és sikerült e már valakinek mutet után a baba ?
Előre is köszönöm a válaszotokat!
Szia! Sikerrel jártál?
Köszönöm!
Szioo🙂
Sikerrel jártál? Nekem 4 hete csinálta szintén Sára Doktor!
Sziasztok!
Nekem 2018ban volt a műtét. Aktív a hazaséletünk, hőt is figyeltem LH teszt ,mindent is és nem jött a baba. Tavaly decemberben mentem HyCoSy ra a dokihoz a bal oldali átjárható volt a jobb már nem, és ennek ellenére sem maradtam terhes, most az első lombikunkon vagyunk túl, még csak halkan örülünk, a teszt pozitív a HCG 361 volt 19dpo-n, pénteken megyünk az első UH ra.
Már bánom ,hogy nem rögtön lombikkal kezdtünk , elvesztegettünk majdnem 3 évet. A lombikos dokim azt mondta olyannal szokott találkozni aki sterilizálás után megy lombikra,de 8 év alatt én vagyok az első aki refertilizációs műtét után mentem lombikra, szerinte felesleges műtét, nem sok az esély a teherbeesésre.
Nekem ez a tapasztalatom, de mindenki úgy dönt ahogy jónak látja.
Sziasztok!
Nagyon nagy segítség lenne ha valaki tudna infót szolgáltatni arról, hogy ki az aki végez ilyen műtétet?
Valaki? Bárki?
Sziasztok!
Nekem holnap lesz a műtètem a SOTE-n. Sára Levente fog műteni.Remèlem sikerülni fog😊
Szia. Igen, önköltséges.
Nekem volt refertilizációm is a nyáron, és ivf is most ősszel.
Szia,
Én még a lombikig nem jutottam refertilizácio utan, jövöre kezdenénk. Kérdésem lenne, hogy ezesetben önköltséges?
Nálatok van gond is? Köszönöm.
Sziasztok!
Nekem tavaly juniusban csinálták a soten. Sikerült mindkét oldalt megnyitni, de baba egyenlőre sajnos nincs :( Most tervezek egy kontroll átjárhatóságira menni.
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Mennyi ideig tart a térdprotézis műtét utáni felépülés?
- PCOS-Petefészek ciszta műtét után sikerül a baba?
- Laparoszkópos műtét (endometriózis gyanú) hol, kinél? (Budapest)
- Epekő műtétről tapasztalatok?
- Orrsövényferdülés műtét - tapasztalatok