Epekő műtétről tapasztalatok? (tudásbázis kérdés)
Az már jó, hogy a kő elment, a gyulladásra meg remélhetőleg kapsz valami hatásos bogyót:-)
Szerintem is a zsír lehet a ludas a dologban, nekem is attól fájhat (bár igyekszek kevés zsírral főzni, de a sült krumplit én is szeretem). Meg a tejtermék talán, mert szeretem a joghurtot, natúr görög joghurtot szoktam enni zabpehellyel.
Köszönöm a jókívánságokat.
szia, a vesekő elment, de lett helyette valami gyulladás , szerdán derül ki hogy az e. ahogy eltávozott a kő valamit okozhatott, de én nem vettem észre hogy elment a kő. az uh nem látta most legutóbb. hasi diszkomfort nagyon ritkán van. pl ma. de ettem sültkrumplit szerintem az a gond, meg hogy zsirban sült.
azt is olvastam hogy pl a frontot is megérzi az ember attól is lehet neked is hasi panaszok. még jó hogy van mire fogni:)))
én is Boldog karácsonyt boldog új évet kívánok neked erőben egészségben!!!
ati
Szia!
Bocs, régen jártam erre. Remélem, már a vesekő is a múlté, mint a hasi diszkomfort érzés:-)
Nekem időnként fáj, időnként békén hagy. Még nem jöttem rá, mi lehet az oka, nem egy konkrét ételféleségre v. alapanyagra reagál így.
Most éppen béke van :-)
Boldog karácsonyt és sikeres, boldog új évet kívánok, no meg jó egészséget!
Basszus, ezt elkiabáltuk:-(
Lehet, hogy valami ételallergiád van. Vizsgáltak ilyesmit?
Az a szuper, ha nem érzel semmit:-)
A "hogy érzed magad?" kérdésre is az igazi jó válasz az, hogy sehogy:-) Mert ha már érzed, akkor valami nem oké...
kéz csók! nem szeretnék hazudni, nem tudom elment e a kő mert semmit nem vettem eddig észre. remélem távozik vagy már el is távozott. november végén megyek kontroll uh ra. jelenleg valami izomfájdalmam van mert valamitől elkapott a hasmars:)
most epeügyileg mondhatom hogy oké , veséről egyáltalán nem érzek semmit sem.
Bocs, nem tudtam jönni előbb.
Rájöttél, hogy mi okozza? Vagy dokihoz kellene fordulni szerinted? Szedsz valami gyógyszert, ha fáj?
Én Dipankrint szoktam bevenni, úgy vettem észre, az használ.
Szerencsére nem híztam a műtét óta, de sajnos nem is fogytam, pedig kellene.
De rajta vagyok az ügyön :-) Remélem, hogy idővel lesz is eredménye :-)
Nem voltam. Kellett volna? A doki egy szóval sem mondta.
Te gyűjtöd a köveket?:-)
Remélem ettől könnyen megszabadulsz.
Szia!
Köszönöm a válaszod. Engem is már több, mint 1 éve műtöttek, de nekem sajnos nem diszkomfort érzésem van, hanem fáj időnként. Most próbálom kiszűrni, hogy melyik étel lehet a ludas, de egyelőre még nem tudom.
Fogynom nekem is kell...
Sziasztok!
Nektek szokott fájdogálni ott, ahol az epétek volt? Mert már nincs epehólyag, de nekem bizony szokott ugyanott fájni időnként...
Szia!
Jövő héten pénteken műtenek. :( Kezdek is parázni rendesen. :)
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a terhesség alatt végzett conisatio-s (méhnyak) műtétről?( P4-es rákszűrési eredmény miatt)
- Ganglion műtétről van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek szívbillentyű műtétről tapasztalata?
- Csipőprotézis műtétről mik a tapasztalatok?
- Herevisszér (varikocele) műtétről mit tudtok, mennyire eredményes? Mik a tapasztalatok?
- Gyerekeknek kancsalság ellenes műtétről valakinek tapasztalat?