Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Rántott hús sütőben? fórum

Rántott hús sütőben? (beszélgetés)


11. gribedli*** (válaszként erre: 1. - Halványrózsaszín)
2014. febr. 1. 17:56

Szia, szokatlannak tunhet es nem a combhoz, hanem kiklopfolt csirkemellhez hasznaltam mar ezt a receptet sutoben es finom lett:


Vekonyra ki kell klopfolni a csirkemellet es lenyeg, hogy ne nagy, hanem 5x5 centis szeletek legyenek. Egy csukott nylonzacsiban chipset (igen, chips) sodrofaval osszetorsz pici darabokra, morzsakra. Ebbe forgatod bele a kis csirkefile szeleteket es nem kell sozni mert mar sos, nem kell olajozni mert mar olajos, a krumpli nem karosabb az egeszsegre mint a feherliszt/zsemlemorzsa kombo. Sutoben kisutod, kb 200fok elomelegitve 5-8 perc, de a sutotol is fugg, ki kell tapasztalni. Ropogos panir lesz

10. Cessi
2014. febr. 1. 16:13

Már régóta sütőben sütöm. Bepanírozom, picit megkenem olajjal mindkét oldalát, és megy a sütőbe.

Sokkal finomabb, mert nem tocsog az olajban.

2014. febr. 1. 14:34
Én a rántott csirkecombot és szárnyat már kizárólag a sütőben sütöm, a gyerekek jobban szeretik, nagyon finom puha lesz. Normál módon panírozom, sütőpapírra teszem, mindkét oldalát vékonyan bekenem olajjal, és egyszer megfordítom sütés közben. Így sokkal kevesebb olajjal megsül, nincs olajszag az egész lakásban, egyszerre kész az egész, és jobban is szeretjük.
2014. febr. 1. 11:33
Csirkemellet szoktam rántani,sütőben sütöm.Nekem a nosaltyn levő recept bevált,nem száradt ki,a panir is rajta maradt.
2014. febr. 1. 10:52
Én is próbálkoztam a sütőpapíros változattal, nekem leragadt, és leszedte a húsról a panírt, de színre sem olyan guszta mint az olajban sült.
2014. febr. 1. 10:48
Anyám szokta így csinálni. Bepanírozza, majd végül még olajba mártja, és mehet a tepsibe. Finom úgy is.
2014. febr. 1. 10:35
én szoktam. Valamivel egészségessebb, mivel nem kell hozzá annyi olaj/zsiradék. Én úgy szoktam, hogy bepanírozom rendesen sütőpapírral bélelt sütőbe teszem, kevés olajat fújok/szórok rá és mehet is a sütőbe, amikor a teteje megpirult, akkor megfordítom. Kicsit szárazabb, mintha olajban sütöd, de mi így is szeretjük. A másik változat, mikpor olajba mártom a húst, aztán zsemlemorzsába és úgy teszem be az előző módon a sütőbe. Így jóval szárazabb lesz a külseje.
4. 28195c972d (válaszként erre: 3. - Halványrózsaszín)
2014. febr. 1. 10:20
Akkor csak süsd meg simán,úgy biztos,hogy sikerül és finom lesz,de rántva nem tudom elképzelni,h jó legyen.
3. halványrózsaszín (válaszként erre: 2. - 28195c972d)
2014. febr. 1. 10:17
mert ahol lakom ott főz más is és nem akarok sok időt a konyhában lenni. egyébként mindig a gázon csináltam.
2. 28195c972d (válaszként erre: 1. - Halványrózsaszín)
2014. febr. 1. 10:13
Miért ott szeretnéd sütni?
2014. febr. 1. 10:12

Sziasztok, valaki csinál már rántott húst így?

Csak simán bele kell tenni a tepsibe és néha megfordítani vagy sütő zacskóba tegyem? és mennyi ideig? köszönöm a segítséget!!!

(alsó combokról lenne szó.)

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook