Egyik rokonunk úgy készíti, hogy csak az egyik oldalát panírozza be a húsnak, aztán tepsiben egymás mellé rakja sorban panírozott felével lefelé, a másik, csupasz felére pedig tejfölt és sajtot tesz. Isteni, én imádom!
Sima pulykamell, fel van szeletelve. Elutazunk hétvégére, gondoltam kisütök 6 szeletet, az kettőnknek elég lesz 2 nap ebédre. Rizst meg simán tudok ott is főzni mellé.
De köszönöm a tippeket, ki fogom próbálni! Nincs fritőzünk, kiönteni nem akarom az olajat, sem gyűjtögetni. No meg picit félek is a forró olajtól. Meg egészségesebb is így, nem?
Pulykacombot rendesen fuszerezem es sutozacskoba sutom.Ha a pulyka hus nem mirelit szerintem elotte kell fozni es utana rantani,igy van levesed es sulted.
Én így szoktam sütni, mert sokkal kevesebb olaj kell hozzá, és nincs olyan büdös, és nem ázik az olajban.
Rendesen bepanírozom, a legnagyobb tepsimbe öntök olajat (bőven befedje - kb 1-2 mm vastagon), beteszem a sütőbe, és ha forró, belerakosgatom a husikat. Néha megnézem, amikor kell megfordítom. Az íze ugyanolyan, mint a hagyományosan sütöttnek.
Valamikor régen csináltam ilyet, talán jó lett. Bepanírozni a húst. A megdöntött tepsi sarkába öntöttük az olajat. Abba forgattuk a húst, és raktuk a másik végébe. Mire elfogyott az olaj, a hús is, és úgy sütöttük. Úgy emlékszem csirkeszárny volt.