Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Rántott gomba juhtúróval, kaporral recept

Rántott gomba juhtúróval, kaporral recept

A Rántott gomba juhtúróval, kaporral hozzávalói:
- 24 közepes gomba
- 3/4 kg juhtúró
- 1 csokor kapor
- 2 evőkanál tejföl
- só, bors ízlés szerint


A Rántott gomba juhtúróval, kaporral elkészítési módja:
Gombafejeket megtisztítjuk. A juhtúrót összedolgozzuk a finomra vágott kaporral, sóval, borssal, és habosra keverjük a tejföllel. A gombakalap mélyedésébe helyezünk kb. egy csapott evőkanálnyi juhtúrókrémet, és szemben ráhelyezünk egy másik gombafejet. Így panírozzuk, és forró olajban, közepes lángon, többször megforgatva barnára sütjük. Rizzsel tálaljuk.


Kategória: Egytálételek receptjei


A rántott gomba juhtúróval, kaporral elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook