Rántott gomba juhtúróval, kaporral recept
A Rántott gomba juhtúróval, kaporral hozzávalói:- 24 közepes gomba
- 3/4 kg juhtúró
- 1 csokor kapor
- 2 evőkanál tejföl
- só, bors ízlés szerint
A Rántott gomba juhtúróval, kaporral elkészítési módja:
Gombafejeket megtisztítjuk. A juhtúrót összedolgozzuk a finomra vágott kaporral, sóval, borssal, és habosra keverjük a tejföllel. A gombakalap mélyedésébe helyezünk kb. egy csapott evőkanálnyi juhtúrókrémet, és szemben ráhelyezünk egy másik gombafejet. Így panírozzuk, és forró olajban, közepes lángon, többször megforgatva barnára sütjük. Rizzsel tálaljuk.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: 9ac093e955, 2010. júl. 5. 11:12
A rántott gomba juhtúróval, kaporral elkészítési módja és hozzávalói.