Főoldal » Receptek » Tésztafélék receptjei » Csirkemájas, gombás spagetti recept

Csirkemájas, gombás spagetti recept

A Csirkemájas, gombás spagetti hozzávalói:
- 1/2 kg spagetti
- 1/2 kg csirkemáj
- 1/2 kg gomba
- 1 nagy tejföl
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 20 dkg trappista sajt
- pirospaprika,
- só, bors ízlés szerint


A Csirkemájas, gombás spagetti elkészítési módja:
A tésztát megfőzzük. A hagymát apróra vágjuk, és üvegesre pároljuk, félre húzzuk amíg a pirospaprikát belekeverjük, majd vissza tesszük a tűzre és hozzáadjuk a csirkemájat, majd pár percre rá a gombát. Fűszerezzük! Amikor megfőtt 2 réteg tészta közé beleöntjük a gombás májat. A második réteg tészta tetejére egyenletesen elkenjük a tejfölt és végül a reszelt sajtot rátesszük. 180 fokon előmelegített sütőben kb. 20-30 percig sütjük, amíg szépen megbarnul a sajt.


Kategória: Tésztafélék receptjei


A csirkemájas, gombás spagetti elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook