Csirkemájas, gombás spagetti recept
A Csirkemájas, gombás spagetti hozzávalói:- 1/2 kg spagetti
- 1/2 kg csirkemáj
- 1/2 kg gomba
- 1 nagy tejföl
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 20 dkg trappista sajt
- pirospaprika,
- só, bors ízlés szerint
A Csirkemájas, gombás spagetti elkészítési módja:
A tésztát megfőzzük. A hagymát apróra vágjuk, és üvegesre pároljuk, félre húzzuk amíg a pirospaprikát belekeverjük, majd vissza tesszük a tűzre és hozzáadjuk a csirkemájat, majd pár percre rá a gombát. Fűszerezzük! Amikor megfőtt 2 réteg tészta közé beleöntjük a gombás májat. A második réteg tészta tetejére egyenletesen elkenjük a tejfölt és végül a reszelt sajtot rátesszük. 180 fokon előmelegített sütőben kb. 20-30 percig sütjük, amíg szépen megbarnul a sajt.
Kategória: Tésztafélék receptjei
A receptet beküldte: 9ac093e955, 2010. júl. 3. 09:16
A csirkemájas, gombás spagetti elkészítési módja és hozzávalói.