A Lászlók csirkemájasa recept
A Lászlók csirkemájasa hozzávalói:4 főre
1/2 kg gluténmentes spagetti,
1/2 kg csirkemáj,
1/2 kg gomba,
1 nagy tejföl,
1 nagy fej vöröshagyma,
15 dkg trapista sajt,
pirospaprika,
só,
bors ízlés szerint.
A Lászlók csirkemájasa elkészítési módja:
A tésztát megfőzzük, leszűrjük. A hagymát apróra vágjuk és üvegesre pároljuk, félre húzzuk amíg a pirospaprikát belekeverjük, majd vissza tesszük a tűzre és hozzáadjuk a csirkemájat, majd pár percre rá a gombát. Fűszerezzük! Amikor megfőtt 2 réteg tészta közé beleöntjük a gombás májat. A második réteg tészta tetejére egyenletesen elkenjük a tejfölt és végül a reszelt sajtot rátesszük. 180 fokon előmelegített sütőben kb. 20-30 percig sütjük, amíg szépen megbarnul a sajt.
A gombát el lehet hagyni, ha nem szeretjük!!!
Kategória: Tésztafélék receptjei
A receptet beküldte: badonyimariaeva, 2008. dec. 3. 07:52
A lászlók csirkemájasa elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.